Kıyasıya rekabet

Güncelleme Tarihi:

Kıyasıya rekabet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2012 20:01

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlık seçimlerinde son haftaya girildi.

Haberin Devamı

Turksail.com'un haberine göre, ilk resmi başvuruyu Ahmet Gençtürk’ün yapmasından sonra Selma Rodopman ve Serhat Belli de başvurularını tamamladı. Bu arada Belli grubu, Danışma Kurulu üyelerini de açıkladı.

Ankara’da 30 Ekim Salı günü yapılacak Türkiye Yelken Federasyonu başkanlık seçimi hazırlıklarında tüm adaylar resmi başvurularını gerçekleştirdi ve son aşamaya gelindi.

Selma Rodopman grubu kulüplerin üzerindeki ağır mali yükü azaltmak için “sponsorluk müessesesini çalıştırma” projesine yükleniyor. Bunun için de en etkili kozlarından biri olan Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi, Pazarlama İletişimi ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ile olan işbirliğini öne çıkartıyor.

Buna karşılık Serhat Belli liderliğindeki “Yelkende Değişim Rüzgarı” grubu da Türkiye'de yelken sporunun gelişimi için fikir verecek ve önerilerde bulunacak 7 kişilik “Danışma Kurulu” üyelerini açıkladı.

Haberin Devamı

İş dünyasından önemli isimlerin dikkat çektiği Danışma Kurulu üyeleri şöyle:

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu, Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Denizbank Genel Müdürü  Hakan Ateş, UNO Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gencer, Demma Çelik Hasır A.Ş. sahibi Teoman Arsay, Tezman Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Tezman.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!