Kıyamet koptu

Güncelleme Tarihi:

Kıyamet koptu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2012 00:54

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran, ziyaretten başkan Şener’in haberi olduğunu söyledi. İl başkanı Karan, Şener’e “Haddini bil” dedi. Başkanıyla telefonda tartışan asbaşkan Şakar istifa etmeyi düşünürken, başka yöneticilerin de ayrılabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin Trabzonspor’u ziyareti, buna karşı çıkan kulüp Başkanı Sadri Şener ile Asbaşkan Nevzat Şakar arasında büyük gerginliğe neden oldu. Kulüp Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar’ın CHP heyetini kabul etmesini eleştirirken, ziyaretin kendisinden habersiz yapıldığını belirterek, “CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu şikeden ceza alanları kabul edip övdü. CHP Trabzonspor’u bir şartla ziyaret edebilir; O da özür dilemek için” dedi.

‘BİZE BUNU YAPAMAZSIN’

Gelİşmeler üzerine dün gece Asbaşkan Nevzat Şakar ile Başkan Şener’in görüştüğü, ikilinin telefonda tartıştıkları öne sürüldü. Şener’in, “Benden habersiz bizim yolumuza taş koyanları nasıl kabul edersin?” sözleri üzerine Şakar’ın istifa kararı aldığı belirtildi. Nevzat Şakar’ın istifa etmesi halinde yönetim kurulunda Asbaşkan’a yakınlığıyla bilinen bazı isimlerin de görevi bırakabileceği ve yönetimde bir deprem yaşanacağı iddia edildi. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, arkadaşlarıyla durum değerlendirmesi yapacağını belirterek, “Konuşuyoruz. Her an her şey olabilir” sözleriyle istifa sinyali verdi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DA ORTALIK KARIŞTI

BABASI CHPLİ’YDİ

Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar’ın istifa edip etmeyeceğiyle ilgili olarak, “Herkes durum değerlendirmesi yapsın” derken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Trabzon-spor Başkanı’na ziyaretle ilgili bilgi verildiğini söyledi. Oran, “Sadri Bey’in sekreterini aradık, 10 dakika sonra bize döndü ve başkanın sağlık sorunu nedeniyle ziyarette bulunamayacağını bildirdi” dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan da Şener’e tepki göstererek, “Babası CHP’de bakanlık yapmış bir siyaset adamıdır. Sadri Şener, her aklına estiği zaman CHP’yi hedef alamaz. Haddini bilecek” diye konuştu.

Öte yandan, Trabzon Fikir Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Yönetim erkine sahip olursak, kulübün girişine seyyar satılıcılar, dilenciler ve siyasetçiler diye yazacağız” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!