Kıyamet haftası

Güncelleme Tarihi:

Kıyamet haftası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Altay, Galatasaray'la karşılaşırken kulağı İstanbul-Adana maçında olacak, Klasman’da Nazilli-Aydın, KSK-Salihli ve Eskişehir-Kuşadası, Play-Off’ta Dardanel-İzmirspor, 3. Lig’de Balıkesir-Petkim karşılaşıyor.

KADER MAÇLARI Ege takımları Lig'in üç cephesinde de çok önemli bir haftaya girdi. 1. Lig'de düşmemek için mücadele eden Altay, cuma günü Galatasaray karşısında puan kavgası verecek. Siyah-beyazlılar için aynı saatlerde oynanacak Kocaeli-Antalya, İstanbulspor-Adanaspor ve Gaziantep-Ankaragücü maçlarının sonuçları kurtuluş yolunda kader belirleyecek.

FİNAL HAFTAYA 34 puanla 15. sırasında yer alan Altay, 33 puanla bir basamak altında bulunan İstanbulspor'un puan kaybetmesi, Antalya ve Ankaragücü'nün yenilmesi halinde yerini koruyacak. İstanbulspor'un üç puan alması halinde, önümüzdeki hafta Antalya'da final oynayacak Altay'ın alacağı galibiyet, İstanbulspor yense bile averajla kurtuluşuna yetecek.

KABUS GİBİ 2.Lig Klasman Grubu'nda Aydınspor ve Karşıyaka'nın liderlik savaşı bu hafta doruğa çıkacak. Aydınspor, düşme tehlikesi yaşayan renktaşı Nazillispor'la deplasmanda liderliğini sürdürmeyi hedeflerken, Nazilli de kurtuluş için maça asılacak. Karşıyaka ise Salihli önünde terlerken, Aydınspor'un kaybetmesini bekleyecek. Kuşadası, Eskişehir deplasmanında şans arayacak.

PLAY- OFF Dardanel, kendi sahasında İzmirspor'u yenip, dördüncü sıradan yukarılara tırmanmaya çalışacak. 25 puanlı Dardanel ile ikinci sırada 27 puanlı Siirt ve üçüncü sırada 26 puanlı Rize arasındaki mücadele de nefes kesecek. Bu grupta bir maçı eksik olan Diyarbakır'ın da 23 puanı var.

DÖNÜM MAÇI 3. Lig 6. Grup'ta Balıkesir, Petkim ve Turgutlu'nun şampiyonluk yarışı bu hafta da kıran kırana sürecek. 60 puanla lider olan Balıkesirspor, bir maç eksiği ve 58 puanla ikinci durumda olan Petkimspor'u konuk edecek. Petkim gibi bir maç eksiği ve 58 puanla averajla üçüncü durumda olan Turgutluspor, kendi sahasında Soma Linyit karşısında iddiasını sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!