Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2001 00:00


Haberin Devamı

V.Manisaspor yara saracak

TORBALI yenilgisiyle sarsılan Vestel Manisaspor'da Teknik Direktör Yıldırım Uran ve futbolculara güvenoyu veren Başkan Cengiz Ergün, ‘‘Bu hafta Balıkesirspor'u yenerek yaralarımızı saracağız’’ dedi. Taraftarları tribüne davet eden Başkan Ergün, ‘‘Siyah-beyazlı renklere gönül verenlerin 19 Mayıs Stadı'nı doldurarak kötü günde de takımlarının yanında olduklarını göstermelerini bekliyoruz’’ diye konuştu.

Muğla’da Fatih ve Nevzat yok

MUĞLASPOR'da Milas maçı öncesi Fatih ve Nevzat'ın cezalı olması, teknik kadroyu zor durumda bıraktı. Bu iki futbolcunun yerine Sinan ve Ömer'i hazırlayan Teknik Direktör Kamber Altıntaş, ‘‘Dalaman yenilgisiyle kredimiz sona erdi. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Eksiklere rağmen bu maçı kazanmak zorundayız’’ dedi. Altıntaş, Dalaman yenilgisi nedeniyle futbolculara ceza verilmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Salihli'den zeytin dalı

SALİHLİSPOR yönetimi, Turgutluspor maçı öncesi taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı. Tansiyonu yükseltmemek gerektiğini belirten Başkan Tayyar Ünsal, ‘‘Ev sahibi olarak elimizden geleni yapacağız. Bu bir kader maçı değil. Sonuç ne olursa olsun sahadan kol kola ayrılalım’’ dedi. Yeşil-beyazlılarda Veli'nin cezası sona ererken, dört sarı kart cezalısı Fatih forma giyemeyecek. Sakat olan Yüksel'in durumu bugün netleşecek.

Turgutlu çıkarması

TURGUTLUSPORLU taraftarlar, hafta sonunda oynanacak Salihlispor maçı için Salih- li'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor. En az 5 otobüsle bu deplasmana gideceklerini belirten kırmızı-siyahlılar, antrenmanlarda da takımlarını yalnız bırakmıyor. Bu arada cezaları nedeniyle Salihlispor maçında forma giyemeyecek olan Metin, Ahmet ve sakatlığı süren K.Barış'ın yerine Bahadır, Engin ve Güray'ın görev yapması bekleniyor.

S.Linyit'te Atasay gitti

SOMA Linyit Teknik Direktörü İskender Atasay ile Antrenör Fuat Akyüz, Petkimspor bozgunundan sonra ilçeyi terketti. Yöneticiler, iki teknik adamın da kulübe istifa mektubu göndermediğini açıklarken, Akhisar deplasmanı öncesi takımı Kaptan İmam Ahmet çalıştırdı. Yönetim, yeni teknik direktör arayışına başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!