Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2001 00:00

Haberin Devamı

Koruma Güvenlik şampiyon oldu

MUĞLA Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği Mini Futbol Turnuvası'nda Koruma Güvenlik takımı şampiyon oldu. 8 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne göre düzenlenen turnuvada ikinciliği Masterler, üçüncülüğü de Etikspor elde etti. Bu arada Koruma Güvenlik takımından Aykut Kuyu 23 golle en çok gol atan oyuncu unvanınıkazandı.

Y.Milasspor'da sancılı kongre

MİLASSPOR'un yarın Belediye Düğün Salonu'nda saat 14.00'te yapılacak olağanüstü kongresi öncesinde yönetime aday çıkmadı. Başkan Mustafa Sezgin görev süresince camiadan hiç bir destek görmediklerini belirterek, ‘‘Sadece eski Başkan Çağlar Güner'in katkılarıyla tesisleri onardık, toplantı salonunu düzenledik. Bunun dışında kimse yardım etmedi. Milasspor'u düzlüğe çıkarmak için kenetlenmek şart’’ dedi.

Turgutluspor sahaya iniyor

TURGUTLUSPOR, Klasman Grubu hazırlıklarına bugün başlayacak. Bir süredir kamp yeri arayan kırmızı-siyahlılar, saha sorunu olduğu gerekçesiyle Kuşadası'na sıcak bakmazken, Teknik Direktör Tayfun Özüsakız gerekirse yeniden düzenlenen Fidanlık Tesisleri'nde de kamp yapabileceklerini söyledi. Özüsakız, son sıradan kurtulmak için çok çalışmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bergama Kadir'e kavuştu

BERGAMA Belediyespor, bayram öncesinde terhis olan eski futbolcusu Kadir'le yeniden anlaştı. Başkan Akif Ersezgin, Takviye çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ‘‘Bir kaleci, bir orta saha bir de forvet oyuncusu almak istiyoruz. Devre arasında eksikleri kapatıp ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek amacındayız’’ dedi. Bu arada Halil'in kasığındaki fıtık nedeniyle ameliyat olacağı belirtildi.

Akhisar patlama yapacak

AKHİSAR Belediyespor, ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor. Kendi tesislerinde kampa giren 24 kişilik ekipte yeni transferler Kastamonu'dan Cafer, S.Efes'ten Selçuk, Orduspor'dan Tolga ve İskenderunspor'dan Fatih performanslarıyla güven veriyor. Teknik Direktör Can Cangök, lige kadar en az 3-4 özel maç yapacaklarını belirterek, ‘‘İkinci yarıda patlama yapacağız’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!