Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Harun Doğan'a 2 yıl ceza

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürlüğü Ceza Kurulu, 2000 Sydney Olimpiyatları'nda ay-yıldızlı mayo giymeyen ve müsabakaya çıkmayan güreşçi Harun Doğan'a 2 yıl yarışmalardan men cezası verdi. Kurul, güreşçi Yüksel Şanlı ile halterci Sunay Bulut'a 1'er yıl yarışmama, Güreş Milli Takımı Antrenörü Fevzi Şeker'e de 6 ay hak hak mahrumiyeti cezası verdi.

Kamerunlu Alluci Ç.Rizespor'da

BİRİNCİ Ligin yeni ekiplerinden Ç.Rizespor, Kamerunlu Nicolas Alluci ile dün İstanbul'da iki yıllık sözleşme imzaladı. Kamerun Ligi takımlarından Yaunde'de oynadığı bildirilen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alluci'nin, savunmada da görev yapabildiği, aynı zamanda Kamerun Olimpik Milli Takımı'nda yer aldığı kaydedildi.

Saporta'da iki sınav

BASKETBOL Avrupa Saporta Kupası'nda Beşiktaş ile P.Karşıyaka bugün gruplarında 3. maçlarına çıkıyor. Beşiktaş, Süleyman Seba Salonu'nda saat 19.00'da Portekiz'in Porto takımını konuk ediyor. P.Karşıyaka ise Fransız rakibi Elan Chalon ile İzmir Atatürk Salonu'nda yine saat 19.00'da karşılaşacak.

Toto'da 13 bilen kazanacak

SPOR Toto Teşkilat Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 13. hafta oyun kuponlarında yer alan Antalya-G.Saray maçının ileri bir tarihe ertelenmesi nedeniyle, değerlendirmenin 13 maç üzerinden yapılacağı bildirildi. 14. derece için ilave edilen 10 milyar lira da, 14. haftada 14 bilenlere verilecek. Süper Gol'de ise bu maçın sonucu komisyon tespiti ile son üç haftada attıkları gol toplamlarının ortalaması alınarak yapıldı. Buna göre Antalya 1- G.Saray 3 skoruyla toplam 4 gol olarak tespit edildi. Süper Gol'ün 8. derecesine de bu hafta 10 milyar lira ikramiye ilave edildiği bildirildi. Toto'da ise değerlendirme 3 maç üzerinden yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!