Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Genç Milliler fark attı: 3-0

16 Yaşaltı Genç Milli Futbol Takımı, Kuzey İrlanda'da düzenlenen Süt Kupası maçlarının ilkinde İskoçya temsilcisi Kilmarnock'u 3-0 yendi. Milli takımın gollerini Mehmet Al, Can Ulun ve Senad Muratoğulları attı.

Yıldızlarımız Yugoslavya'da

AVRUPA Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası Yarı Final Grubu maçlarına hazırlanan milli takım, özel bir turnuvaya katılmak için Yugoslavya'ya gitti. Turnuvaya Fransa, Slovenya ve Yugoslavya'nın da katılacağı bildirildi.

Yüzmede yeni rekor

HOLLANDALI yüzücü IngeDe Bruijn, bayanlar 100 metre kelebekte yeni bir dünya rekoru kırdı. 26 yaşındaki yüzücü, Washington'da ki yarışta, 100 metre kelebekte 56.64 saniyelik derecesiyle dünya rekoruna ulaştı.

UEFA'dan Türk hakemlere görev

UEFA Hakem Komitesi, Türk hakemlerine bugünkü Avrupa Kupaları maçlarında görev verdi. Strum Graz-Hapoel Tel Aviv Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçını Metin Tokat, Binali Kartal ve Sürhat Müniroğlu yönetecek. Maçın 4. hakemi ise Murat Ilgaz. Stuttgart-S.Liege Intertoto Kupası yarı final ilk maçını ise Orhan Erdemir, Birol Budan ve Nurhan Kenan Altınsaat yönetecek. Bu maçın 4. hakemi ise Mutlu Çelik.

Şampiyonlar Ligi için zorlu sınav

ŞAMPİYONLAR Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda bugün Beşikta-Levski Sofya maçı dışında 13 karşılaşma daha oynanacak. Tugay Kerimoğlu'nun takımı Rangers, Glasgow'da Litvanya temsilcisi Kaunas ile karşılaşacak. Maçların programı şöyle: S.Donetsk-L.Maardu, Slavia Prag-Shamkir, Brondby-Reykjavik, Z.Chisinau-Maribor, Helsingborgs-BATE Borisov, Haka-I.Bratislava, Shelbourne-Rosenborg, Anderlecht-A.Famagusta, C.Zvezda-T.Kutaisi, Hajduk-Dunaferr, Sturm Graz-Hapoel Tel Aviv, D.Bükreş-P.Varşova. Inter-Toto Kupası'nda yarı final ilk maçları da bugün oynanıyor. Program şöyle: Sigma Olomouc-Blsany, Stuttgart-Standard Liege, Zenit St Petersburg-Bradford City, Celta Vigo-Aston Villa, Austria Vienna-Udinese, Auxerre-Wolsburg.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!