Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Potada zorlu gün Tofaş-Efes

Basketbol Erkekler 1. Ligi playofff final serisinde dördüncü karşılaşma bugün Bursa'da oynanacak. Tofaş-Efes saat 18.00'de Atatürk Salonu'nda mücadele edecek. Bursa temsilcisi seride 2-1 önde bulunuyor.

Voleybolcular start aldı

Erkekler Avrupa Birinci Voleybol Ligi'nde, gruptaki ilk maçını, 27 Mayıs Cumartesi günü Samsun'da Slovenya ile yapacak olan Milli Takım, bu maçın hazırlıklarına başladı. Bu arada, Erkan (Arçelik) ve M.Oğuz (NETAŞ) aday kadrodan çıkarıldı.

250 işadamı aranıyor!

İkinci Futbol Ligi takımlarından Kayserispor'a, yeni sezonda destek olmak amacıyla 250 işadamının yer alacağı bir komisyon oluşturulacağı bildirildi. Kayserispor Basın Sözcüsü Ömer Yağmur, yeni sezonda teknik direktör Mustafa Uğur ile devam edeceklerini açıkladı.

Briegel bugün gidiyor

BEŞİKTAŞ'ta görevi sona eren teknik direktör Briegel bugün Almanya'ya gidiyor. Dün akşam Fulya Tesisleri çalışanlarına yemek veren Briegel, ‘‘Bir gün mutlaka döneceğim. Türkiye ve Avrupa'dan bir çok takımdan teklif aldım. Şimdi dinleneceğim’’ dedi. Briegel antrenör Ahmet Akcan'a teşekkür ederek ‘‘Benim en büyük yardımcım ve dostum’’ yorumunu yaptı.

‘Beşiktaş Oscarları’ seçilecek

KADIKÖY Beşiktaşlılar Derneği, önümüzdeki günlerde ‘‘Beşiktaş Oscarları’’nı belirliyecek. Beşiktaş'ta kurulduğundan bu yana, başkan, yönetici, futbolcu, basketbolcu, voleybolcu, hentbolcu ve taraftar seçimi yapılacak ve en iyilere ödül verilecek.

Beşiktaş Caliente ile anlaştı

BEŞİKTAŞ Kulübü yeni sezon için yurt içi ve dışındaki tüm deplasman ve kampları için Caliente tur ile anlaştı. Beşiktaş'ın yeni sezonda deplasmanlara Caliente tur tarafından organize edilecek özel uçaklarla gideceklerini belirten yönetici Hüsnü Güreli ‘‘Türkiye'nin her yerine özel uçaklarla gideceğiz.’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!