Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Okan'ın yerine Abdülkadir

TRABZONSPOR'da teknik direktör Giray Bulak, Kocaelispor ile oynanan kupa maçında sakatlanan stoper Okan Özke'nin yerine, Abdülkadir'e görev verecek. Bir haftalık aradan sonra oynama şansı bulacağı için mutlu olduğunu söyleyen Abdülkadir, ‘‘Kendimi her yönüyle hazır hissediyorum’’ diye konuştu. Öte yandan bordo mavililer, A.Gücü maçının hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamlayıp, kampa girdi.

Eskişehir'in kongresi bugün

İKİNCİ Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Eskişehirspor'un dün yapılması gereken kongresi çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelendi. Ticaret Odası Salonu'ndaki toplantıda başkan ve yönetim kurulu adayının olmadığı tesbit edildi. Bunun üzerine kongrenin bugün aynı yerde saat 19.00'da yapılmasına karar verildi.

Yiğin, unvan maçına hazır

KİCKBOKSTA, 3 dünya şampiyonluğu bulunan altın kemer sahibi Osman Yiğin, Altın Kemer Dünya Şampiyonluğu unvan maçı öncesi İstanbul'da basına tanıtıldı. Belçika'da yaşayan sporcu, 63.5 kiloda İtalyan rakibi Matteo Trevisan ile unvan maçında karşı karşıya gelecek. Müsabakanın 29 Mayıs'ta Abdi İpekçi Salonu'nda yapılmasının planlandığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!