Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kwan bir adım önde

ARTİSTİK patinajda Grand Prix mücadelesi Fransa'nın Lyon kentinde başladı. İki kez dünya şampiyonluğunu kazanan ABD'li Michella Kwan bayanlarda serbest program sonrası ilk sıraya yerleşti. Rus sporculardan Irina Slutskaya ikinci, Maria Butyrskaya da üçüncü sırada yer aldı. Erkeklerde Rus Yevgeny Pluchenko, çiftlerde Çinli Xue Shen-Hongbo Zhao, buz dansında da Fransız Marina Anissina-Gwendal Peizerat ikilisi ilk sıraya oturdular.

Klemetsen unvanı kaptı

DÜNYA Boks Federasyonu (WBF) açık ağır siklet şampiyonluğunu Norveçli Ole Klemetsen kazandı. Danimarka'nın Kolding kentindeki maçta Klemetsen'in rakibi Güney Afrikalı Thulani Malinga'ydı. Üstün bir dövüş çıkaran Klemetsen, 8. raundda çıkardığı sert yumrukla Malinga'yı nakavt ederek unvanın sahibi oldu.

Goldbeak artık Fulham'da

İNGİLTERE Süper Ligi takımlarından Chelsea'nin Danimarkalı orta saha oyuncusu Bjarne Goldbaek, birinci lig ekiplerinden Fulham'a transfer oldu. Fulham Kulübü, bu transfer karşılığında Chelsea'ye 600 bin pound ödeneceğini, Goldbaek'in performansının iyi olması halinde bu rakamın 800 bin pounda çıkacağını belirtti.

Kokainman Pagotto'ya futbol yasaklandı

KOKAİN kullandığı belirlenen Perugia kalecisi Angelo Pagotto'ya futbol yasaklandı. İtalya Futbol Ligi, 21 Kasım 1999'daki Fiorentina maçı sonrası girdiği doping testinde kokain kullandığı belirlenen kalecinin futboldan men edildiğini açıkladı. Sampdoria ve Milan'da da forma giyen Pagotto ise kokain kullanmadığını iddia etti.

İnişte birinciliği Rey-Bellet kazandı

AVUSTURYA'nın Altenmark kentindeki Dünya Kupası Bayanlar İniş Yarışmasında birinciliği İsviçreli Corrine Rey-Bellet kazandı. Rey-Bellet 1 dakika 34.47 saniyelik derecesi ile ilk sırayı elde ederken, Alman Regina Haeusl 1:34.62 ile ikinci, yine Alman Martina Ertl da 1:35.11 ile üçüncü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!