Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Semuh Günur vefat etti

TÜRKİYE Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) Onur Üyesi, İstanbul Yelken Kulübü (İYK) 1992-94 dönemi başkanı ve onursal başkanı, yatçı Semuh Günur vefat etti. TAYK'tan yapılan açıklamaya göre, Günur için bugün İYK'de saat 10.30'da tören yapılacak. Günur'un cenazesi Erenköy Galip Paşa Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek.

Yelkenci İçingir Arjantin yolcusu

YELKENDE, 2000 Sydney Olimpiyatı'na katılabilme yolunda ilk sınavı mistral sınıfında Galatasaray Kulübü sporcusu Ertuğrul İçingir verecek. İçingir, 10-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası'na katılmak üzere bugün Arjantin'e gidiyor. İlk etapta Mar Del Plata'daki Güney Amerika Şampiyonası'nda yarışacak olan İçingir, 10 Şubat'taki Dünya Şampiyonası'na kadar Arjantin'de ünlü sporcularla birlikte çalışacak.

Kulüplerde dünya şampiyonu belirleniyor

FUTBOLDA ilk kez düzenlenen Brezilya'daki FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyon bugün belirleniyor. Brezilya şampiyonu Corinthias ile Güney Amerika şampiyonu yine Brezilya takımı Vasco de Gama, Maracana Stadı'ndaki finalde saat 24.00'te karşı karşıya gelecek ve mücadele Kanal D'den naklen yayınlanacak. Bu karşılaşma öncesi oynanacak Real Madrid ile Necaxa arasındaki 3'üncülük mücadelesinin özet görüntüleri ise saat 23.00'ten itibaren yine Kanal D'den ekrana gelecek.

Voleybolda Bengü'nün görevine son verildi

VOLEYBOL Erkek Milli Takımı'nın yardımcı antrenörü ve Erkek Milli Takımları Kurulu Üyesi Kenan Bengü'nün görevine son verildi. Voleybol Federasyonu, Bengü'nün, geçen yıl faal spor yaşamını sona erdirdikten sonra milli takımda antrenörlük ve kurul üyeliği görevine getirildiğini hatırlatarak, ‘‘Federasyon ve yetkili kurullara danışmadan yeniden faal voleybolculuğa dönme kararı alan Kenan Bengü'nün, federasyonun ilke vehedeflerine ters düşmesi nedeniyle görevine son verilmiştir’’ açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!