Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ümitler Polonya'da

AVRUPA Şampiyonası Finalleri'ne katılmak için Polonya ile baraj maçları oynayacak olan Ümit Milli Futbol Takımımız, ilk karşılaşma için dün Poznan'a gitti. Teknik Direktör Raşit Çetiner, Polonya'dan ikinci maç için avantajlı bir skor alarak döneceklerini söyledi. Ümitler, Poznan'daki ilk çalışmasını dün akşam yaptı.

Güreşte 4. hafta maçları

TÜRKİYE 1. Güreş Ligi'nde 4. hafta maçları 13 Kasım Cumartesi günü saat 12.00'de yapılacak. Program şöyle: A Grubu: İstanbul BŞ-Konya MEDAŞ, Gebze Bld.-Ankara Şeker, Ankara BŞ-Turhal Şeker. B Grubu: İst. Tekel-Ankara TMO, K.K.Gücü-MTA, TEDAŞ-İzmir Tekel.

Antalyaspor'dan dostluk maçı

ANTALYASPOR, Yunanistan'ın İalyssos takımıyla dostluk maçı yapmak için dün Rodos'a gitti. Kırmızı beyazlılar, bugün İalyssos ile bir dosltluk maçı yaptıktan sonra, perşembe günü Rodos'ta çalışmalarını sürdürecek, cuma günü de Antalya'ya dönecek. Antalyaspor, sahasında oynadığı ilk maçı 5-2 kazanmıştı.

Erzincan'ın hocası Gezer istifa etti

ÜÇÜNCÜ Lig takımlarından Erzincanspor'da, teknik direktör Sedat Gezer görevinden istifa etti. Gezer, Erzincanspor'un son haftalarda oynadığı maçlarda başarısız sonuçlar elde etmesi üzerine görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Şap ve Tekin Tayland'da koşacak

ENGELLİ atlet Yavuz Şap ile Osman Atakan Tekin, 12. Uluslararası Bangkok Maratonu'na katılmak için 17 Kasım Çarşamba günü Tayland'a gidecek. Kanada'dan Avustralya'ya, Japonya'dan Arjantin'e kadar 5 kıta ve okyanus adalarındaki 18 ülkede 83 maraton koşarak, Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunan Şap ve Tekin, Bangkok'da 84. maratonlarına katılarak, yeni bir rekora da imza atmış olacaklar.

Boksta Ahmet

Cömert Turnuvası

16-21 Kasım'da

ULUSLARARASI Ahmet Cömert Boks Turnuvası, 16-21 Kasım tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Türkiye'nin yanı sıra 35 ülkenin yer alacağı turnuvaya Türk Milli Takımı, 11 sıklette katılacak. Grand Gürsoy Otel'de kampta bulunan milliler, çalışmalarını Tozkoparan Spor Salonu'nda antrenörler Esat Çelik, Artem Lavrov ve Fikret Güneş yönetiminde sürdürüyor.

Yücebilgiç çekildi

TÜRKİYE Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şubesi'nin olağan genel kurulu bugün yapılacak. Adana Şube Başkanlığı görevini 2 yıldır yürüten milli futbol hakemi Ayhan Yücebilgiç'in yeniden aday olmayacağı, seçimlere eski başkanlardan Sadık Derici'nin hazırladığı tek liste ile gidileceği bildirildi.

Filede Erdemir Arçelik'e hazır

VOLEYBOL Erkekler A1 Ligi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek üst üste 7. galibiyetini alan Erdemirspor, Arçelik'le oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını da galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Antrenör Şakir Tunçkol, ‘‘Galibiyet serimize Arçelik maçıyla devam edeceğiz’’ dedi.

Devre arası tatili 12 güne indiriliyor

BİRİNCİ Lig'de 1999-2000 sezonunun devrearası tatilinin, 38 günden 12 güne indirilmesi gündeme geldi. Marmara Bölgesi'nde 17 Ağustos'ta yaşanan deprem felaketi ve milli maçlar nedeniyle lige verilen araların, devre arasında telafi edilmesi düşünülüyor. Futbol Federasyonu Profesyonel İşler Genel Sekreter Yardımcısı Gıyasettin Şenman, ‘‘Şu anda kesinleşmiş bir karar yok. S.İrlanda ile oynayacağımız maçın durumuna göre, verilen aranın nasıl telafi edileceği kesin şeklini alacak. Ama bana göre ligin ilk yarısı, 19 Aralık yerine 16 Ocak'ta sona erecek ve 12 gün sonra da 28 Ocak'da ikinci devre başlayacak’’ dedi.

Bursa'ya dev organizasyon

VOLEYBOLDA, gelecek yıl 11-12 Mart tarihlerinde yapılacak Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi Final Four maçlarının Bursa'ya verilmesi gündeme geldi. Eczacıbaşı Genel Menajeri Kurtaran Mumcu, Avrupa Voleybol Konfederasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Andrei Meyer'den, Final Four maçlarının Bursa'ya verilmesi yönünde söz aldıklarını söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!