Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Başkan Seba Yunanistan'da

BEŞİKTAŞ Başkanı Süleyman Seba Panathinaikos ile yarın depremzedeler yararına yapılacak özel maç için dün sabah idealist grup liderlerinden Mesut Arda, Ali İhsan Karayiğit ile birlikte karayolu ile Yunanistan'a gitti. Beşiktaş kongre üyesi Varol Kaynar'ın jeep'i ile yolculuk yapan Seba, Selanik'te Atatürk'ün evini ziyaret ettikten sonra Atina'da siyah beyazlı takımın eski futbolculardan Niko'yu da ziyaret edeceğini vurguladı.

Ertuğrul müjdesi

BEŞİKTAŞ Kulüp Doktoru Gökhan Metin, sakatlığı süren Ertuğrul'u yoğun bir tedavi programı ile Altay maçına hazırladıklarını söyledi. Ertuğrul ise çok kritik olarak nitelendirdiği Altay maçında oynamak istediğini vurgulayarak, ‘‘Sakatlığım ağır olsa da oynamak istiyorum’’ dedi.

Kalede sorun

BEŞİKTAŞ'ın dünkü idmanında kaleci Fevzi ayak bileğinden sakatlanarak çalışmayı terk etti. Shorunmu'nun da sakatlığının da devam etmesi üzerine teknik heyet tedirgin oldu. Antrenör Ahmet Akcan, Altay maçına kadar Shorunmu'nun iyileşebileceğini ifade ederken genç takımdan alınan kaleci Sertaç'a hazır ol emri verildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!