Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yankov Vanspor'da

Vanspor , geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş ve Adanaspor'da forma giyen Bulgar futbolcu Zlatko Yankov'la anlaştı. Teknik direktör Samet Aybaba, dış transfer çalışmalarının sürdüğünü, bu kapsamda orta alan oyuncusu Bulgar Yankov ile de prensipte anlaşmaya varıldığını söylerken, Yankov'un dün Van'a geldiğini ve bugünden itibaren takımla birlikte idmanlara çıkacağını sözlerine ekledi.

Judocular İngiltere'de

İNGİLTERE'nin Birmingham kentinde 7-10 Ekim arasında düzenlenecek Dünya Büyükler Şampiyonası'na katılacak Judo Milli Takımı, bu ülkeye gitti. Judo Milli Takımı Teknik Direktörü Ali Demir, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve sporcularından en az 4 veya 5 madalya beklediğini söyledi. Demir, ayrıca her sıklette ilk 9'a girerek Sydney Olimpiyat barajını da aşmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kılıçoğlu Engelliler Federasyonu Başkanı oldu

YAVUZ Kocaömer'in istifası ile boşalan, Engelliler Federasyonu Başkanlığı'na Halil Kılıçoğlu atandı. Halil Kılıçoğlu, daha önce Herkes İçin Spor Federasyonu ile Halter Federasyonu başkanlığı, Sualtı Sporları Federasyonu, Boks Federasyonu, Bisiklet Federasyonu ve Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulundu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!