Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

Depremzedeler için dev ekran

Depremzedelerin, Galatasaray ile Chelsea takımları arasında bugün oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçını izlemeleri için Gölcük'e dev ekran kurulacak. Varan Turizm Şirketi, Galatasaray-Chelsea karşılaşmasının, Gölcük Gözlementepe Çadırkenti'ne kendileri tarafından kurulacak Videowall'lardan izlenebileceği açıkladı.

Genç karateciler Kayseri'de yarışacak

Karate Ümitler ve Gençler Türkiye Şampiyonası, 1-3 Ekim tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak. Atatürk Spor Salonu'nda 3 gün sürecek birincilik, 4 kategoride ve 15 sıklette yapılacak. Yaklaşık 800 sporcunun mücadele edeceği şampiyonada, Kasım ayında Bulgaristan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılacak milli takım da belirlenecek.

Adana İdmanyurdulu bayanların sevinci

Bayanlar 2. Futbol Ligi'ndeki Adana İdmanyurdu'nun, derasyon kararıyla 1. Lig'e yükseltilmesi sevinçle karşılandı. Adana İdmanyurdu Yönetici ve Teknik Sorumlusu Tevfik Işık, 1. Lig'in 10 Kasım'da 10 takımla başlayacağını da hatırlatarak, ‘‘Çok yakın zamanda kongre kararı alarak, güçlü bir yönetim ile güçlü bir ekip oluşturacağız’’ dedi.

Kilimli'de 3 puan morali

Kilimli Belediyespor, Çaycumaspor'u 3-1 yenerek ligin ilk maçında Türk Telekomspor karşısında alınan farklı yenilgiyi telafi etmenin sevincini yaşadı. Antrenör Ahmet Kaya, ‘‘Çaycumaspor maçına korkuyla çıktık. Ancak atılan ilk golden sonra rahatladık. 3 golün yanı sıra bir kaç net gol pozisyonlarından da yararlanamayarak farkı kaçırdık. Artık yükselişe geçeceğiz’’ dedi.

Zonguldak'ta sancı sürüyor

AnkaraDemirspor'dan sonra Çorumspor'a da 2-1 yenilen Zonguldakspor hayal kırıklığı yaşıyor. Antrenör Bilbay Taştemel, ‘‘İlk yarıda iyi oynadık. İkinci yarının hemen başında net gol pozisyonundan yararlanamadık. Üst üste gelen 2 gol puan ümitlerimizi yıktı. Orta saha ve forvete oyuncu şart. Aksi taktirde ligde işimiz çok zor’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!