Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

Vanspor'da iki yabancı

Vanspor Kulübü Başkan Yardımcısı Reşit Dede, bonservis bedeli ödenmediği için geri çağrılan Muhammet Sallah ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Dede, Sallah'ın iki gün içinde şehire geleceğini ve çalışmalara başlayacağını açıkladı. Bu arada Teknik Direktör Samet Aybaba'nın istediği G.Afrikalı Bambe ile anlaşmaya varıldı.

Efes Pilsen yine kazandı

Efes Pilsen, İtalya'daki beşinci özel maçında Peristeri takımını 77-59 yendi. İlk yarısı 31-31 berabere biten maçta Efes Pilsen'in sayılarını Damir Mulaömeroviç (25), Hidayet (9), Ömer (4), Bora, Arda, İbrahim (21), Nedim (2), Hüseyin (8) ve Predrag Drobnjak (8) kaydetti. Efes Pilsen, Bormio'daki 6. maçında bugün İtalya'nın Cantu takımıyla karşılaşacak.

K.Konyasporlu Yaşar Kayseri'de

Kayserispor, Hasan Hüseyin'in Kombassan Konyaspor'a transferine karşılık Yaşar'ı aldı. Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Büyükbaş, Hasan Hüseyin'in Kombassan Konyaspor'a transfer olduğunu, bonservisine karşılık ise Konyaspor'dan Yaşar ve bir miktar para aldıklarını söyledi. Öte yandan, liglere ara verilmesi nedeniyle Kayserisporlu futbolculara da 26 Ağustos Perşembe gününe kadar izin verildi.

Ç.Dardanel'de iki gün izin

Çanakkale Dardanelspor'da, futbolcuların izinleri 2 gün uzatıldı. Teknik Direktör Şenol Ustaömer, Futbol Federasyonu tarafından liglerin 10 Eylül tarihine kadar ertelenmesinin ardından, dün Çanakkale'de toplanması gereken futbolculara Çarşamba gününe kadar izin verdi. Futbolcular yarın Çanakkale'de toplanarak, Karşıkaya maçının hazırlıklarını sürdürecekler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!