Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

İnter Toto'da 3. tur heyecanı

UEFA Kupası'na 3 takım verecek olan İnter Toto Kupası'nda 3. tur ilk maçları bugün ve yarın oynanacak. Bugün: A.Lustenau (Avu.)-S.Rennais (Fra.), Espanyol (İsp.)-Montpellier (Fra.), Lokeren (Bel.)-Metz (Fra.), Herenveen (Hol.)-Hammarby (İsveç), West Ham (İng.)-Jokerit (Fin.), S.Trond (Bel.)-A.Vienn (Avu.), Varteks (Bul.)-Rostov (Rus.), P.Varşova (Pol.)-Vasas (Mac.); Yarın: Hamburg (Alm.)-Bale (İsviçre), P.Neamt (Rom.)-Juventus (İta.) Maçların rövanşları ise 24 Temmuz'da.

1999-2000 sezonunun hakemleri

Türkiye1. Futbol Ligi'nde 1999-2000 sezonunda (A) klasmanda şu hakemler görev yapacak: Oğuz Sarvan, Metin Tokat, Muhittin Boşat, Erol Ersoy, Mustafa Çulcu, Orhan Erdemir, İlhami Kaplan, Murat Ilgaz, Ali Uluyol, Yılnur Önen, Mustafa Arslan, İsmet Arzuman, Önder İpek, Kazım Erçakır, Sebahattin Şahin, Erdal Güleç, Metin Karaarslan, Sadık İlhan, Selçuk Dereli, Hamdi Köse, Cem Tosyalı, Musa Eryılmaz, Kadir Tozlu, Serdar Çakır, Mustafa Kalkandelen, İsmet Cengiz, Metin Seval, Levent Yardımcı, Bülent Uzun, Ünsal Çimen, Sebahattin Bitirim, Çetin Sarıgül, Şahin Taşkınsoy, İbrahim Aksoy, Mutlu Çelik, Ali Aydın, Sabit Hacıömeroğlu, Serdar Tatlı, N.Kemal Demiroğlu, Ayhan Yücebilgiç.

Alanya Triatlonu başlıyor

8. Alanya Triatlon ve 3. Türkiye Triatlon Şampiyonası, bugün Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılıyor. Alanya Belediyesi, Triatlon ve Tenis Kulübü ile Türkiye Bisiklet ve Triatlon Federasyonu'nun işbirliğiyle düzenlenen şampiyonaya, yaklaşık 150 sporcu katılacak. Sprint Triatlon ve Halk Triatlonu olarak iki bölümden oluşan şampiyonada sporcuların masrafları federasyonca karşılanacak.

Millilerin kamp yeri Çankırı

Çankırı, milli takımların kamp yeri oldu. Dünya Şampiyonasına hazırlanan bayan Judo Milli Takımı kampı dün Çankırı'da başlarken, Balkan Şampiyonası'na hazırlanan Genç Milli Bisiklet Takımı'nın kampı ise 4 gündür devam ediyor.

Deniz Kampı Trabzon'da

Gençlikve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Yaş Grupları Bölgesel Gençlik Deniz Kampı, 24 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleştirilecek. Kampa katılmak isteyen gençlerden beslenme ücreti olarak sadece 6 milyon lira alınacak.

Kırkpınar'ın rövanşı Deliorman'da

Ermeydanı Kırkpınar'ın rövanşı Koca Yusuf'un memleketi Bulgaristan'ın pehlivanlar diyarı Deliorman bölgesinde yapılacak. Ulusal Hak Ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Razgrad Milletvekili Güner Tahir, 11 Eylül tarihinde Razgrad'ın Samuil kasabasında yapılacak olan Geleneksel Yağlı Güreşlere Ahmet Taşçı, Cengiz Elbeye, Vedat Ergin, Mehmet Yılmaz gibi ünlü pehlivanları davet ettiklerini açıkladı. Güreşlere ayrıca Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de çağırılacak.

Hopa lige hazırlanıyor

İkinci Futbol Ligi 4. Grup'ta mücadele edecek olan Artvin Hopaspor sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Artvin Orman Tesisleri'nde 12 gün kamp yapan mor-beyazlı takımın teknik direktörü Kemal Dikmen, yarın Samsunspor ile yapılacak özel maçın önemli olduğunu belirterek, ‘‘Genç bir ekibiz. İyi bir kamp dönemi de geçirdik ama oyuncularımın gerçek performansını bu maçta göreceğim’’ dedi.

B>Fransa Turu heyecan dolu

Fransa Bisiklet Turu tüm hızıyla sürüyor. Önceki gün tamamlanan 198.5 kilometrelik Le Bourgd'Osians etabını Belçikalı Ludo Dierckxsens kazandı. Mükemmel bir yarış çıkararak, 4 saat 34 dakika 3 saniyelik bir derece elde eden Dierkxsens, en yakın rakibi Rus Dimitri Konyshev 1 dakika 26 saniye fark attı. Yarışta üçüncülüğü ise Kazak Alexandre Vinokourov aldı. Genel klasmanda ABD'li Lanc Armstrong'un liderliği sürüyor.

UEFA'dan 7 gözlemciye görev

UEFA, Avrupa Şampiyonlar Ligi, (A) milli, bayanlar (A) milli, Intertoto Kupası ve UEFA Kupası maçlarında toplam 7 Türk gözlemciye görev verdi. Görev verilen isimler şöyle: Hilmi Ok, Bülent Uzun, Sabri Çelik, Yusuf Namoğlu, Hasan Ceylan, Levent Bıçakçı, Süheyl Önen.

Karma maçları Sakarya'da

Bayanlar İl Karmaları Voleybol Müsabakaları, bugün Sakarya'da başlayacak. Adapazarı Atatürk Spor Salonu'nda 5 gün devam edecek müsabakalarda, 6 ilin karmaları mücadele edecek. Müsabakalara, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Çanakkale ve Eskişehir'in il karmaları katılacak.

Bandırma'da Erdan başkan

ÜçüncüFutbol Ligi takımlarından Bandırmaspor'da, kulüp başkanlığına Adnan Erdan seçildi. Genel kurulda ayrıca, Belediye Başkanı Halil Ünlü fahri başkanlığa getirildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!