Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yatlar Boğaz'a renk getirdi

İstanbul'u etkisi altına alan yağışlı havaya rağmen Boğaziçi'nde rengarenk yelkenleri ile geçit yapan yatlar, İstanbullular'ı deniz kenarına topladı. Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü ile Ataköy Marina Yat Kulübü'nün müşterek düzenledikleri Ataköy Marina/Boğaziçi Kupası Yat Yarışı'nın Çengelköy'de verilen startından sonra yatlar Boğaziçi'nde gün boyu kıyasıya yarıştı ve Dolmabahçe önünde varışa ulaştı.

Yelkende büyük başarı

Balkan Yelken Şampiyonası'nda Türk sporcuları büyük bir başarı elde ederek, 6 altın, 7 gümüş ve 10 bronz madalya kazandılar. Romanya'nın Mamaia kentinde Bulgaristan, Yunanistan, Romanya ve Türkiye'nin katıldığı şampiyonada, Moldavya, ABD ve Kıbrıs Rum Kesimi takımları gayriresmi olarak yarışırken, Yugoslavya bu yılki birinciliğe katılmadı.

Leventlerimiz sahada da fırtına gibi

NATO'nun Karadeniz'de düzenlediği Cooperative Partner 99 deniz tatbikatında ülkeler arasında düzenlenen futbol turnuvasında da fırtına gibi estik. Yavuz Firkateyni ile hücumbotların personelinden oluşan subay ve astsubaylardan kurulu 7 kişilik Türk futbol takımı, Varna'daki Orduevi Sahasında gerçekleştirilen turnuvada Amerikalılar'a 10, Romanyalılar'a 7 ve Bulgaristan'a da 4 gol atıp, üç maçı da kazanarak şampiyon oldu.

Palio Cup'a yağmur engeli

FİAT Palio Cup'a yağmur engeli. İzmit Körfez Pisti'nde bugün yapılacağı açıklanan kupanın ikinci ayağı, İstanbul'a etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ve yağmur nedeniyle ertelendi. 6 ayrı yarıştan oluşan Fiat Palio Cup'ın ilk ayağı 29 Mayıs'ta yapılmış ve Kenan Yılmaz bu yarışta birinci sırada yer almıştı.

Hopaspor'da Dikmen devri

İKİNCİ Futbol Ligi takımlarından Artvin Hopaspor, Teknik Direktör sorununu Kemal Dikmen ile anlaşarak çözdü. Samsunspor Kulübü altyapısında görev yapan ve son olarak Termespor'u çalıştıran Kemal Dikmen'in, gelecek günlerde Artvin Hopaspor ile sözleşme imzalayacağı bildirildi. Artvin Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu, bu arada genel kaptanlık sorununu da çözerek, bu göreve Tanju Vanlı'yı getirdi.

Oğuz: Fener şampiyon olur

ADANASPOR'un kaptanı Oğuz, tatilin keyfini ailesiyle birlikte Fethiye Ölüdeniz'de çıkarmaya başladı. Hill Side Beach Clup'te kalan Oğuz, tatilinde kızı Buğçe ve oğlu Bartu'yla daha çok ilgilenme fırsatı bulduğunu söyledi. Samsun'da düzenlenen antrenörlük kursunu da bitirdiği belirten Oğuz, ‘‘Fenerbahçe, bu yılın en iyi transferlerini yaptı. Artık bu yıl şampiyonluk ipini göğüslerler’’ dedi.

Samsunspor'da kamp kadrosu belli oldu

YENİ sezonun hazırlıkları için yarın Gerede'ye giderek 15 günlük kampa girecek olan Samsunspor'un 25 futbolcudan oluşan kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın belirlediği kadroda satış listesine konulan futbolcuların da bulunacağı, bu arada prensipte anlaşma sağlanan 2 yabancı oyuncunun da kampa yetiştirilmelerine çalışıldığı öğrenildi. Samsunspor'un Gerede kampında bulunacak futbolcular şunlar: Allum, Göksel, Kürşat, Hakkı, Ercan, Güngör, Celil, Serkan, Vural, Mehmet, Sabri, Azat, İlhan, Uğur, Emrah, Rıfat, Furkan, İmdat, Erman, Tümer, Ali, İsmet, Levent, Cihan, Gürhan. Gülhan CİN / SAMSUN, (hha)

GÜNÜN PROGRAMI

YÜZME: Ataköy Yüzme Havuzu, 10.00: Türkiye Kulüplerarası Yaz Şampiyonası ve Türkiye Atlama Şampiyonası Yüzme Müsabakaları

SUALTI: Caddebostan Balıkadamlar Spor Kulübü, 10.00: Kabotaj Bayramı Ragby Şampiyonası

TEKVANDO: Tozkoparan Spor Salonu, 10.00: Minikler Tekvando İl Birinciliği

KARATE: Sarıyer Spor Salonu, 10.00: İlçelerarası Karate Müsabakaları

BİNİCİLİK: Samandıra Atlı Spor Kulübü, 10.00: Bİnicilik Müsabakaları

ATLETİZM: Burhan Felek Ekrem Koçak Pisti, 10.00: Balkan Şampiyonası Atletizm Müsabakaları

JUDO: Metin Oktay Salonu, 10.00: 13.Uluslararası Boğaziçi Judo Turnuvası

YELKEN: Galatasaray Yelken Kulübü, 12.00: Windsurf İl Biriniciliği Yelken Yarışmaları

İstanbul Yelken Kulübü, 11.00: Optimist-Laser-Marmara Grup Birinciliği ve Radyal Kontrollü Metal Yatlar Engin Emre Kupası



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!