Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Karabük’de Kayalar'dan imza

Yeni sezonda İkinci lig'de mücadele edecek olan Karabükspor, kaleci antrenörü olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Refah Kayalar ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Kayalar, 1980-81 sezonunda kırmızı mavili ekipte kalecilik de yapmıştı. Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, iç transferde kalmak istemeyen futbolcuları tutmalarının mümkün olmadığını söyledi.

Sıvasspor'un gözü 1.Lig'de

SIVASPOR Yönetim Kurulu, hedeflerinin 1.Lig olduğunu açıkladı. Teknik Direktör Bülent Albayrak, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den genç yeteneklere göz koyduklarını belirterek, ‘‘Beşiktaş'tan Sertan, Yusuf, Osman ve Mustafa, G.Saray'dan Volkan, F.Bahçe'den İlker, Aygün, Trabzon'dan ise Orhan, Murat, Ünsal ile görüşmeler sürüyor’’ dedi.

Yozgat'tan transfer atağı

GÜÇLÜ bir kadro oluşturarak Birinci Lig'e çıkmayı hedefleyen Yimpaş Yozgatspor'da gözler üç büyüklerin satış listesine koyduğu futbolculara çevrildi. Asbaşkan Mehmet Kaplan, ‘‘Şu anda 1. Lig'den tanıdığımız futbolcularla görüşüp prensip anlaşmasına vardık. Alınan karar doğrultusunda rakamları yükseltmemek için isim vermekten kaçınıyoruz’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!