Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galeria'da patenler yarışıyor

6. Galeria Artistik Buz Pateni Şampiyonası, 55 sporcunun katılımı ile yarın gerçekleştirilecek. Ataköy Galeria Buz Pisti'nde gerçekleştirilecek şampiyonada yarışmacılar, üç grupta ve fedarasyonun belirlediği yaş gruplarına göre oluşturulacak kategorilerde mücadele edecek.

Genç milliler kampa girdi

Romanya ile iki özel maç yapacak 15 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı aday kadrosu, İstanbul'da toplandı. Futbol Federasyonu'nun Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde bir araya gelen milliler, maçlarını 8 ve 10 Haziran'da Sivas'ta oynayacak. Aday kadroda 18 futbolcu bulunuyor.

Boca Juniors rekor kırdı

Arjantin Birinci Futbol Ligi takımlarından Boca Juniors, 40 maçtır rakiplerine yenilmeyerek, ülke tarihinde yeni bir rekora imza attı. Son oynadığı karşılaşmada Rosario Central takımını 1-0 yenen Boca Juniors, Racing Club takımının 1966 yılında kırdığı 39 maçlık yenilmezlik rekorunun da yeni sahibi oldu.

Renault Mais'ten dostluk turnuvası

Renault Mais tarafından düzenlenen ‘‘OYAK İştirakleri Arası 2.Futbol Turnuvası’’ yarın başlıyor. Dostluk ve dayanışma duygularının güçlenmesi için düzenlenen turnuvaya toplam 16 takım katılıyor. Kalamış Spor Tesisleri'nde oynanacak turnuva dört takımlı dört grup halinde yapılacak ve bir ay sürecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!