Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Potada ABD'ye rakip dayanmıyor

Yunanstan'ın başkenti Atina'da 29 Temmuz Çarşamba günü başlayacak Dünya Erkekler Basketbol Şampiyonası'na az bir zaman kala takımlar da hazırlıklarına hız verdi. NBA oyuncularının katılmamasına rağmen yine de şampiyonanın en büyük favorilerinden biri olarak kabul edilen ABD, önceki gün İtalya ile karşılaştı. İtalya'daki bu zorlu maçı ABD 80-75 kazanıp, gücünü bir kez daha gösterdi.

Bursa, Harazi ve Senad'la vuracak

Bursaspor'un yeni transferleri Harazi ve Senad takımın gol umudu oldu. Hazırlık maçlarındaki futbollarıyla dikkat çeken bu iki futbolcu ligde de başarılı olacaklarına inandıkları söylediler. Bursaspor'un aldığı kötü sonuçların düzeleceğine inanan Harazi ve Senad taraftarlarında beğenisini kazandılar. Her iki futbolcu da kendilerine destek olan Bursa seyircisine teşekkür ederek ‘‘Onların sevgisine layık olmaya çalışacağız’’ dediler.

13. etabın galibini fotofiniş belirledi

Fransa Bisiklet Turu'nda 196 kilometrelik 13'üncü etapta zafer İtalyan Daniella Nardallo'nun oldu. Vatandaşı Vicenta Garcia Acosta ile zorlu bir mücadeleye girişen Nardallo, fotofinişle ilk sırada yer aldı. Nardallo, kazandığı yarıştan sonra kutlamaları kabul etti. Yarışın liderliğini elinde bulunduran Alman Jan Ulrich sarı mayonun sahibi oldu.

Senkronize atlamada zafer Çinlilerin

ABD'nin Nassau kentinde yapılan İyi Niyet Oyunları'nda bayanlar senkronize atlamada Çinli sporcuların üstünlüğü vardı. Çinli bayan sporculardan Cai Yuyan'la, San Xue 297.00 toplam puanla tüm rakiplerini geride bırakıp, altın madalyaya uzandılar.

Hentbolda Trakya ve Ege üstünlüğü

Eskişehir'de yapılan A Yıldız Hentbol Bölge Karmaları Türkiye Şampiyonası dün sona erdi. Şampiyona sonunda kızlarda Trakya Bölgesi, erkeklerde ise Ege Bölgesi şampiyon oldu.

Schumacher geride kaldı

Formula-1 Avusturya Grand Prix'sinin sıralama turlarında en iyi dereceyi Benetton'ın İtalyan pilotu Gincarlo Fischella yaptı. 1.29.598'le en hızlı turu atan Fisichella'yı, 1.30.317 ile Sauber'in Fransız pilotu Jean Alesi izledi. 3. sırayı ise 1.30.517 ile genel klasman lideri Mika Hakkinen elde etti. Son iki yarışın galibi Michael Schumacher ise 1.30.551'le startta 4. sırada yer alacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!