Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Karateden 120 madalya

Uluslararası Turnuvalarda ülkemizi temsil eden Karate Milli Takımımız kazandığı madalyalarla rekora gdiyor. Karate Milli Takımımız 01 Temmuz 1997-25 Mayıs 1998 tarihleri arasında katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri 120 madalya ülkemizi dışarıda en iyi temsil eden spor branşı. Teknik Direktör Ersoy Çırlar ve Antrenör Erkan Taşbaşı yönetimizdeki milli takımız 120 madalya ile Güreş Federasyonu'nun önünde yer aldı. Diğer branşlarımızın uluslararası turnuvalarda kazandıkları madalyalar ise şöyle: Güreş Federasyonu (115), Taekwondo Federasyonu (114), Judo Federasyonu (108), Boks Federasyonu (80), Halter Federasyonu (70).

Sakaryaspor'da pürüz yok

Birinci Lig'in yeni takımı Sakaryaspor'da iç tranfer tamamlanmak üzere. Son olarak Timuçin, Kadir ve Sapancaspor'da kiralık olarak oynayan Murat Kepez'le sözleşme imzalayan yeşil siyahlı takım, ağırlığını dış transfere verecek. Sakaryaspor Başkanı Nihat Ayyıldız, daha önce kaptan Hasan kaleci Veysel, Selim, Sinan ve Sefer'e imza attırdıklarını vurguladı. Bu arada yarın yapılacak olan Sakaryaspor Korgresi'nde Başkan Nihat Ayyıldız'ın yeniden başkanlığa getirilmesi bekleniyor.

Zonguldakspor Yaz Spor Okulu

Zonguldakspor, alt yapıya yetenekli futbolcular kazandırmak için Yaz Spor Okulu açıyor. Zonguldakspor Alt Yapı Sorumlusu Nihat Ürer, Yıldız, B Genç ve Genç takımlarda elde ettikleri şampiyonluklarda Yaz Spor Okulu'ndan gelen oyuncuların büyük payı olduğunu vurguladı.

Basketbolcular hazırlık turunda

İtalya'nın Palermo kentinde 14-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 4.Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Ümit Milli Basketbol Takımı, özel maçlar için bugün Slovenya'ya gidecek. Milli Takım, 13-14 Haziran tarihlerinde Ljublijana kentinde Slovenya Milli Takımı ile iki maç yaptıktan sonra Hırvatistan'a geçerek Zagrep'te Hırvatistan Milli Takımı ile de iki hazırlık karşılaşması yapacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!