Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2003 01:56

Haberin Devamı

Beşiktaş muhabirleri gol-şov yaptı: 6-0

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin düzenlediği dostluk turnuvasının ilk maçında, Beşiktaş muhabirleri, Galatasaray muhabirlerini 6-0 yendi. Beşiktaş Belediyesi'ne ait Çilekli Tesisleri'nde düzenlenen turnuvada bugün, Fenerbahçe ile Galatasaray muhabirleri karşı karşıya gelecek.

G.Saray, Avrupa Ligi'nden çekildi

G.SARAY Basketbol Şubesi Başkanı Yalçın Granit, FIBA Avrupa Ligi D Grubu'nda yer almalarına karşın, maliyeti karşılayacak durumları olmadığı için çekilmek zorunda kaldıklarını söyledi. Granit, bu organizasyona katılmaları halinde yaklaşık 150 bin dolarlık bir harcama gerekeceğini ifade ederek, ‘‘Bizim bunu karşılayacak durumumuz yoktu. Bu karar uzun süre önce alındı ve arayışlar da sonuçsuz kaldı’’ dedi.

G.Saray'da bayan takımının kapatılabileceğinin tartışılmasına tepki gösteren Yalçın Granit, ‘‘Bayan takımını kapatmamız söz konusu değil. Aksi halde istifa ederim. Ya tribünleri doldurmayı başaracağız, ya da bırakıp gideceğiz’’ diye konuştu.

Trabzonspor'da Ergül de aday

Trabzonspor'un 26 Ekim deki genel kurulu öncesi aday enflasyonu yaşanıyor. Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Öksüzoğlu ve Mahmut Koto'dan sonra turizmci Afacan Yılmaz Ergül de dün Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyerek başkan adayı olduğunu açıkladı. Ergül, hedefinin büyük Trabzonspor'u yaratmak olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Beckham'ın unuttuğu İstanbul hatırası

Türkiye-İngiltere maçı sırasında kaçırdığı penaltı ile günün en çok konuşulan adamı olan David Beckham'ın karşılaşma öncesi çok önemli bir anısını unuttuğu ortaya çıktı. ‘‘İstanbul'a maç harici hiç gelmedim’’ diyen Beckham, Spice Girls solisti eşi Victoria için 1997'de iki saatliğine geldiği İstanbul'da Hürriyet'in objektifine yakalanmıştı.

Filenin Sultanları işbaşı yaptı

Avrupa ikincisi A Milli Bayan Voleybol Takımımız, dün Ankara'da biraraya gelerek, Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarına başladı. Ankara'da 15 gün kamp yapacak olan Milli Takım kadrosuna, Elçin Şenyurt (Yeşilyurt), Gözde Kırdar (V.Güneş Sigorta) ve Gökçen Denkel (Eczacıbaşı) yeni isimler olarak katıldı. Milli Takım, 1-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak şampiyona için 29 Ekim'de Japonya'ya gidecek.

Haberin Devamı

Minderler şenleniyor

3. Avrupa İşitme Engelliler Serbest ve Grekoromen Güreş Şampiyonası bugün İstanbul'da başlayacak. Şampiyona bugün grekoromen stil güreşleri ile başlayacak. 15 Ekim'de yapılacak finallerin ardından, 17-18 Ekim tarihlerinde de serbest stil müsabakalarına geçilecek. Şampiyonaya dokuz ülkeden sporcular katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!