Kırmızıyı seviyor

Güncelleme Tarihi:

Kırmızıyı seviyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 25, 2010 00:00

G.Saray-F.Bahçe derbisinin hakemi Cüneyt Çakır saha içerisinde acımasız yapısıyla tanınıyor. Çakır bu sezon yönettiği 11 maçta 6 kırmızı, 49 sarı kart gösterdi.

Haberin Devamı

TÜRK futbolunun iki devi G.Saray ile F.Bahçe arasındaki derbi maçı beklendiği gibi Cüneyt Çakır yönetecek. FIFA’da 1. kategoriye yükselme başarısını gösteren Çakır, Türkiye liglerinde en fazla sarı ve kırmızı kart gösteren hakemlerin başında geliyor.  Kesinlikle taviz vermiyor. Kuralları harfiyen uyguluyor... Aldatıcı hareketler yapan futbolcuya, anında kart gösteriyor... Tribüne oynayan ya da seyirciyi kışkırtan futbolculara da tereddütsüz kart çıkartıyor. Penaltı kararını da kolay veriyor.
Çakır, Süper Lig’de bu sezon yönettiği 11 maçta 6 kırmızı, 49 sarı kart çıkardı, 2 kez de penaltı noktasını gösterdi. Çakır’ın yönettiği bu maçlarda fileler 27 kez havalandı.
Tam bir kitap kurdu
9 yıldır süper ligde düdük çalan ve henüz 34 yaşında olan Cüneyt Çakır, tam bir kitap kurdu ve heavy metal tutkunu... Özellikle felsefi kitapları çok seviyor. Her gün iki saatini kitap okumaya ayırıyor. Favorisi Stephan King... Hikmet Temel Akarsu’yu da çok beğeniyor. Heavy metal müziğin popüler gruplarından olan Cranberries ve Manowar’dan hiç vazgeçmiyor. Avrupa futbolunu da yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

Fener, Çakır’la iki G.Saray bir kez kazandı

CÃœNEYT Çakır, kariyerindeki 7. derbi maçına çıkacak. Çakır, bugüne kadar 3’ü Galatasaray-BeÅŸiktaÅŸ, 3’ü de Galatasaray-Fenerbahçe olmak üzere toplam 6 derbi maçı yönetti.Â

DiÄŸer hakemler

? İstanbul BŞB-Bursa: Bünyamin Gezer
? G.Birliği-Diyarbakır: Aytekin Durmaz
? Beşiktaş-Eskişehir: Halis Özkahya
? Denizli-Kasımpaşa: Tolga Özkalfa
? Antalya-Manisa: Özgür Yankaya
? Gaziantep-Sivas: M.Kamil AbitoÄŸlu
? Kayseri-Trabzon: Fırat Aydınus

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!