Kırgın değiliz

Güncelleme Tarihi:

Kırgın değiliz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

KSK Başkanı Seyhan Evlioğlu, kongrede yönetime talip çıkması halinde her türlü desteği vereceklerini, hatta görev alabileceklerini söyledi.

MECBUR DEĞİLLERDİ Maddi darboğazı aşamadıkları için 29 Mayıs'ta kongre kararı alan, sponsor bulunmaması halinde görev almayı da düşünmeyen KSK Başkanı Seyhan Evlioğlu, kimseye kırgın olmadıklarını söyledi. Krizi atlatmak için her yolu denediklerini hatırlatan Evlioğlu, ‘‘Galiba camia, ben ve yönetimim için bir şey harcamak istemedi. Zaten mecbur değillerdi. Kimseyi suçlamıyorum’’ dedi.

NEFESİMİZ KESİLDİ Başarılı bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Evlioğlu, ‘‘Yöneticiler parayı hep hazır buldukları için destek arayışına ihtiyaç duymamış. Herkeste (Nasıl olsa yönetim halleder) düşüncesi hakim olunca yalnız kaldık. Ayaklarımız üzerinde durmak istedik, ama artık nefesimiz kesildi’’ diye konuştu.

SAHİPSİZ KALMAZ Arda'nın satışından ve Ergin Ataman'dan gelen parayla harcamaların bir kısmını karşıladıklarını belirten Evlioğlu şöyle konuştu: ‘‘Sponsor bulamazsak Kaya'yı satıp, borçları kapatırız. Kim çıkarsa desteklemeye hazırız. Hatta onların yönetimine bile girebiliriz. KSK sahipsiz kalmaz. Zor duruma düşülürse, Selçuk Bey gelir ve sorunu halleder.’’

TOPRAK'A ÖVGÜ ‘‘Planlarımızı rapor halinde yeni yönetime sunmaya hazırız’’ diyen Evlioğlu, ‘‘Futbolculara dün dağıtılan 40 milyarı Togan Toprak verdi. Yeni oluşacak yönetimde Togan Toprak yer almazsa kulüp için büyük kayıp olur. Aday olması halinde desteklerim’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!