Kim, hangi maçta olmayacak?

Güncelleme Tarihi:

Kim, hangi maçta olmayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2012 12:36

Son hafta Manisaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Galatasaraylı Emre Çolak ve Kardemir Karabükspor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Beşiktaşlı Hugo Almeida ile Egemen Korkmaz iki ekibin karşı karşıya geleceği derbi maçta sahada olamayacaklar.

Haberin Devamı

Final grubunda ligde görülen sarı kart taşınmayacak. Sarı kartlar sıfırlanırken kırmızı kartlar ise taşınıyor. Çift sarı karttan kırmızı gören futbolcular da, direkt kırmızı gören futbolcular da peşi sıra gelen maçlarda oynayamayacaklar.

Seyircisiz oynama cezaları (küfür ve kötü tezahürat nedeniyle olanlar) seneye taşınıyor.

Saha olayları cezaları süper finalde geçerli (taşkınlık, yabancı madde atılmasından dolayı saha kapatma veya seyircisiz ceza alınması durumunda)

İşte takımların ve oyuncuların Süper Final'de çekeceği cezalar...

GALATASARAY: Ligin 34. haftasında oynanan Manisaspor karşılaşmasının 88. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kalan genç oyuncu Emre Çolak, Süper Final’in ilk haftasında İnönü Stadı’nda Beşiktaş ile oynanacak derbi karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE: Takımın veya oyuncuların cezası yok.

TRABZONSPOR: Ligin 33. haftasında Avni Aker Stadı’nda Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada yaşanan saha olayları sonrasında PFDK tarafından bordo-mavili kulübe 2 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verilmişti. Trabzonspor, bu cezaları Süper Final’in 2. haftasındaki Beşiktaş ile 3. haftasındaki Galatasaray karşılaşmalarında çekecek. Bu mücadeleleri yalnızca kadın ve çocuklar izleyecek.

BEŞİKTAŞ: Süper Lig’in 34. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynanan karşılaşmada direkt kırmızı kart gören Portekizli oyuncu Hugo Almeida ile milli oyuncu Egemen Korkmaz, Süper Final’in ilk haftasında oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecekler.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı seyircili olacak

Süper Lig'in 33. haftasındaki Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan büyük saha olayları sonrasında PFDK, bordo mavili takım 2 maç ceza verdi. Trabzonspor cezasını Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında çekecek. 5. hafta Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçına kadar bordo-mavili takım cezasını tamamlamış olacak ve iki ekip arasındaki bu zorlu maçta taraftarlar da olacak. Yaşanan olayların yeniden yaşananmaması için geniş güvenlik önlemleri alınması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!