Zor günlerini bu şarkıyla anlattı

Güncelleme Tarihi:

Zor günlerini bu şarkıyla anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2007 00:00

20’li yaşlarının başında hem şöhrete hem de hatrı sayılır bir servete kavuşan, ancak birkaç yıl içinde her ikisini de kaybeden Burak Kut’un yaşadıkları şarkı oldu. Kut, sözleri Sezen Aksu’ya ait "Komple" şarkısıyla, yaşadığı o zor günlerini sevenleriyle paylaşıyor.

Bir dönem müzik dünyasında fırtınalar estiren, konserden konsere koşan, jeep’le dolaşan, hareketli bir aşk trafiği ve milyonlarca hayranı olan Burak Kut, hayatında yeni bir sayfa açtı. Kazandığı serveti ve şöhreti bir anda kaybeden, yedi yıldan beri de müzik dünyasından uzak olan Kut, "Komple" adlı yeni albümüyle yeniden gündemde... Albümün en iddialı ve dikkat çekici şarkısı ise, çalışmaya da adını veren "Komple"... Daha önce Daddy Yankee tarafından "Rompe" adıyla yorumlanan ve Latin Amerika’da büyük ses getiren şarkıyı Sezen Aksu’nun yazdığı sözlerle albümüne alan Kut, esere çok güveniyor. Ancak şarkının asıl ilginç yönü, sözlerin neredeyse Burak Kut’un hayatının kısa bir özeti niteliğinde olması...

30’lu yaşlarından itibaren yaşama bakış açısının değiştiğini söyleyen Burak Kut, yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "365 günün 300 günü konser verdiğimi biliyorum. Para makinesi ve robot gibiydim. Kendime dışardan bakma fırsatı bile bulamıyordum. 1997’deki ’Yaşandı Bitti’ albümümden sonra Türkiye’de, hatta dünyada herkesin koşulsuz olarak beni seveceğini düşünmeye başladım. Ben memur bir ailenin çocuğuydum, kıt kanaat yaşardık. Bu yeni yaşamla birlikte paranın tadını aldım tabii... Ama bilincim açılınca, sahip olduklarımın aslında bunlardan farklı olduğunu algıladım ve hepsinden vazgeçtim. Yani aslında benim isteğimdi vazgeçmek. Ama durma ihtiyacı hissettiğim anda da sert basmışım frene. Son sözüm; insanlar sizi çok sevmeye başladığı zaman şüphe duyun! Çünkü ardından artık seni sevmemeye, hatta gıcık olmaya başlayacaklardır."

İŞTE O ŞARKI

Komple komple komple bitiğiz

Komple komple komple kritiğiz

Komple komple komple tikiyiz

Güm güm başını vuracak elbet şaşkın

Bırak da bi kere pasa iyice bulaşsın

Bu alem adamı yutar anında

Dünya dönüyor bunun etrafında

Deme ki gel etme güzelsin özelsin

Çarpa çarpa kendisi öğrensin

Yazık ediyosun niye geliyosun sen bu kızın gazına

O da özeniyo ama çözemiyo

Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyo

E haksız da değil o da

Sahip olmak istiyor marka imtiyazına

Hiç kimsenin hiç kimseden ne bi farkı var ne fazlası

Ama bu alemin tuhaf bi tarzı var

Kuzunun kurda habire tav olması
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!