Zeynep Kırşan'dan eşine yürek burkan veda mesajı!

Güncelleme Tarihi:

Zeynep Kırşandan eşine yürek burkan veda mesajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 17:15

7 Şubat 2016 pazar günü başlayacak olan Survivor yarışması için Alp Kırşan, Dominik Cumhuriyeti’ ne gitti. Zeynep Kırşan eşi Alp Kırşan'ın instagram hesabından paylaştığı duygu yüklü bir mesaj ile uğurladı. Mesajda çiftin bebekleri de yer alıyor. İşte o mesaj ve detaylar...

Haberin Devamı

Zeynep Kırşan ile mutlu bir evlilik süren Alp Kırşan'ın Survivor için Dominik Cumhuriyeti'ne giderken duygusal bir mesaj ile uğurlandı.

Zeynep Kırşan Instagram hesabında eşinin biricik oğullarının birlikte çekilmiş olan bir fotoğrafını bir not ile paylaştı.

Notta: “Sol yanımın dağı...Kendime iyi bak. Güle güle git canımmm. Sakın aklın bizde kalmasın. Ben yine arkandan saatleri sayarım. Yeter ki Allah bize başka ayrılıklar vermesin. Seni herşeyden çok seviyoruz. Yolun açık olsun sevgilimmmm…” yazıyor. Bu not hem Alp Kırşan'ı hem de gören herkesi duygulandırdı.

Zeynep Kırşandan eşine yürek burkan veda mesajı

Alp Kırşan'da eşine duygulu bir veda notu ile cevap verdi. Alp Kırşan Instagram hesabında eşinin ve oğlunun fotoğrafını paylaşarak, “Gidiyorum ya, Zor ya zaman. Geçer elbet sayılı günler. Kendine iyi bak canım, canımıza iyi bak hayatım. Sizi çok seviyorum, Sizleri seviyorum, Hoşçakalın.” notunu düştü. Alp Kırşan'ın bu paylaşımı da en az eşininki kadar duygusaldı. Alp Kırşan ve eşinin birbirlerine duygusal veda notları ile veda etmesi, ayrılık sürecinin çift için zor geçeceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Alp Kırşan Kimdir?

İzmir'li olan Alp Kırşan, 3 Kasım 1979 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Kırşan'ın kariyerinde dizi ve sinema oyunculuğu, mankenlik ve sunuculuk yaptı. En son Yetenek Sizsiniz'de sunuculuk yaptı. Şu an Survivor'da sunuculuk yapmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!