Zeynep Aktuğ: Film için kilo aldım

Güncelleme Tarihi:

Zeynep Aktuğ: Film için kilo aldım
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 19:41

Geçtiğimiz günlerde izleyici karşısına çıkan ‘Ali Kundilli 2’ sinema filminin oyuncularından Zeynep Aktuğ ilginç açıklamalarda bulundu. Filmin başrol oyuncusu Aktuğ “Normalde çok sıskayım, bir hamileyi canlandıracağımı duyduğumda kilo almaya karar verdim” dedi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

4 Mart 2016 tarihinde gösterime giren ve izleyicilere kahkaha tufanı yaşatan sinema filmi ‘Ali Kundilli 2’ oyuncularından Cem Gelinoğlu ve Zeynep Aktuğ, ‘Hafta Sonu’ programına konuk oldu.

Zeynep Turan’ın sunumu ile gerçekleşen ‘Hafta Sonu’ programına katılan Cem Gelinoğlu ve Zeynep Aktuğ, film hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Zeynep Aktuğ Kimdir

‘Film için kilo aldım’

Eğlenceli geçen programda ‘Ali Kundilli 2’de çılgın bir hamileyi canlandıran Zeynep Aktuğ, filme hazırlık evresini anlattı.

Ünlü oyuncu Normalde çok sıskayım, bir hamileyi canlandıracağımı duyduğumda kilo almaya karar verdim. Kısa süre içinde kilo aldım. Uzun uzun hamilelerle birlikte vakit geçirdim, onları gözlemledim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Bu filmleri evde izlemek için çekmiyoruz’

2015 yılında vizyona giren Ali Kundilli filminin ardından bu filmin devamı niteliğinde yeni bir film çekmeye karar verdiklerini anlatan filmin başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu, “Sonuçta bu filmleri evde izlemek için çekmiyoruz. İlki çok sevilince ikincisini de çekmeye karar verdik. Şimdi de çok güzel tepkiler alıyoruz. İyi ki de çekmişiz” şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!