Kara Sevda'nın Leyla’sı Zerrin Tekindor ile Haluk Bilginer Aşk Selfie'si Paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevdanın Leyla’sı Zerrin Tekindor ile Haluk Bilginer Aşk Selfiesi Paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 10:21

İlgiyle takip edilen “Kara Sevda” dizisinde Leyla karakterine hayat veren Zerrin Tekindor ile Haluk Bilginer tatil için Fransa’ya gittiler. Ünlü çift tatil için gittikleri Fransa’da çektikleri selfie’yi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Peki; Zerrin Tekindor ile Haluk Bilginer aşk mı yaşıyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenilen kare, hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Yaklaşık 2 yıldır beraber oldukları öğrenilen çift, tatil için gittikleri Colmar’da samimi bir şekilde selfie çekmişler ve bu selfie’yi Instagram hesabında paylaşmışlardı. İlgiyle takip edilen ve sevilen Kara Sevda dizisinin oyuncuları Zerrin Tekindor ve Haluk Bilginer’in bu pozu binlerce kişi tarafından beğenilirken, aynı zamanda meraklı hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Kara Sevdanın Leyla’sı Zerrin Tekindor ile Haluk Bilginer Aşk Selfiesi Paylaştı

Zerrin Tekindor Kimdir?

Zerrin Tekindor 1964 yılında Burhaniye’de dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Ankara’da tamamlayan Tekindor, 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Haberin Devamı

1985 yılında Devlet Tiyatrosunda göreve başladı ve bir çok oyunda rol aldı. 2003 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin olan Zerrin Tekindor, Müfettiş ve Vahşet Tanrısı gibi pek çok oyunda rol aldı.

2010 yılında “Vahşet Tanrısı” adlı oyundaki “Annette Reille” rolü ile ve 2014 yılında “Kim Korkar Hain Kurttan” adlı oyundaki “Martha” rolü ile 3. kez Afife Tiyatro Ödülüne layık görülmüştür.

Halil Akdeniz Atölyesi’nde öğrenim göen Tekindor, bu bölüme eğitmen olarak davet edilen Mehmet Güleryüz ve Bedri Baykam Atölye'lerinde çalıştı. Çok sayıda yapıta sahip olan ve özel koleksiyonlarda bulunan ünlü sanatçı, bugüne kadar onaltı adet resim sergisi açtı.

Eski eşi Çetin tekindor ile olan evliliğinden Hira adından bir erkek çocuk sahibidir. Zerrin tekindor sanat hayatına halen İstanbul’da devam etmektedir.

Kara Sevdanın Leyla’sı Zerrin Tekindor ile Haluk Bilginer Aşk Selfiesi Paylaştı

Haluk Bilginer Kimdir?

5 Haziran 1954 yılında dünyaya geldi. İzmir Türk Koleji mezunu olan Haluk Bilginer, lise son sınıfta okulunun tiyatro koluna girdi ve Cahit Gürkan'ın öğrencisi oldu. İlk ödülünü, Demokrat İzmir Gazetesi'nin açtığı liselerarası tiyatro yarışmasında aldı.

Haberin Devamı

Gençlik yıllarında İngiltere'de ünlendi. Öyle ki, İngiltere'deki bir dergiye "En Seksi Türk" başlığıyla kapak oldu. 1987 yılında ilk defa “Gecenin Öteki Yüzü” adlı film çekimi için İstanbul'a geldi ve bu filmin setinde 1992'de evlilik yaptığı Zuhal Olcay ile tanıştı.

Hayatını bir süre İstanbul-Londra arasında sürdürdü. 1992'de evlendikten sonra Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer çifti, Hollywood'da "Indiana Jones" dizisinde, Türkiye'de de Yavuz Özkan'ın "İki Kadın" filminde birlikte rol aldı. 1996'da Tomris Giritlioğlu'nun 80. Adım filminde, ardından "İstanbul Kanatlarımın Altında", "Usta Beni Öldürsene", ve "Masumiyet" gibi ödüllü filmlerde rol aldı.

Haberin Devamı

Bir tiyatro salon sahibi olmak için Odeon Sineması'nı kiralayıp inşaata başladı ancak 1996'da çıkan yangınla bütün emekler boşa gitti; yine de yılmayan Bilginer ve Olcay topluluktan ayrılarak 1999'da Moda'da baştan yaptıkları bir salonda Oyun Atölyesi'ni kurdular.

1992 yılında büyük bir aşk ile evlendiği ilk eşi Zuhal Olcay’dan 2004 yılında boşanarak, 2006 yılında Aşkın Nur Yengi ile evlendi. Bu evliliğinden Nazlı adından bir kız çocukları oldu. Daha sonra 2012 yılında sürpriz bir karar ile Aşkın Nur Yengi ile olan evliliğini bitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!