Christian Bale neden Batman olmadı? Zack Snyder açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Christian Bale neden Batman olmadı Zack Snyder açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 23:38

Tüm dünyanın merakla beklediği, 2016 yılı içerisinde en çok ses getirecek film olması beklenen Batman V Superman : Adaletin Şafağı filminin yönetmeni Zack Snyder Kara Şövalye üçlemesinin başrolü Chistian Bale’in neden bu filmde olmadığı konusuna açıklık getirdi…

Haberin Devamı

Milyonlarca kişi tarafından beklenen bu yılın en popüler filmi : Adaletin Şafağı filminin en tartışmalı konularından biri Ben Affleck'in Christian Bale'in yerini doldurup dolduramayacağıydı. Bu konuda filmin ilk haberinden bu yana defalarca tartışmalar yaşandı. Beklenen bu filmin yönetmen koltuğunda oturan Zack Snyder bu konu ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Christian Bale’in Batman olarak yer almasının imkânsız olduğunu dile getiren Zack Snyder, Christopher Nolan tarafından yaratılan bir evrende süper güçlerin yer almasının mantığa aykırı olduğunu ve bu amaçla bu iki evreni birbirinden ayırmaya çalıştıklarını anlattı. Yeni evrende Superman'nin yer alması için geçmiş evrende ki her şeyi sıfırladıklarını bu nedenle Christian Bale'nin bu evrende yer almasının doğru olmayacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

Christian Bale neden Batman olmadı Zack Snyder açıkladı

Bu açıklamaların ardından filmin yayınlanmasından sonra yeni bir soru daha cevabını bulmuş olacak. ''Acaba hangi evren daha başarılı?''

Bu merakla beklenen film ülkemizde 25 Mart tarihinde gösterime girecek. Filmin senaryosunda Christoper Nolan'nın ''The Dark Knigt'' üçlemesinde yer almış olan David S. Goyer ve ''Argo'' filmi ile Oscar kazanmış Chris Terrio görev almış.  

Batman v Superman: Dawn of Justice fragmanı

BAKMADAN GEÇME!