Yuvarlak hatlar geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Yuvarlak hatlar geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2006 00:00

İnce kalmak uğruna aç kalmaya son! Gösteri dünyasının ünlü güzelleri, sonunda isyan bayrağını çektiler ve yeni bir akım başlattılar. Yuvarlak hatlar yeniden moda oldu. İşte bu modanın takipçileri...

Kerry Katona

Eski Atomic Kitten grubu üyesi Kerry Katona, sürekli diyet yapan kadınları hiçbir zaman anlamadığını söylüyor. Hayatının hiçbir döneminde rejim yapmadığını söyleyen Katona, 2006 yılında kadınlarda yuvarlak hatların öne çıkmasına da çok seviniyor.

Geri Halliwell

Spice Girls grubunun fırtınalar estirdiği günlerde, grubun üyesi Geri Halliwell fazla kilolarından kurtulmaya çalışıyordu. Kısa bir sürede hızla kilo veren Halliwell, çok geçmeden sağlığını tehlikeye soktuğunu anlayıp verdiği kiloları geri aldı. İlk çocuğunun doğumunu bekleyen Halliwell, sıkı rejimlere tövbe etti.

Patsy Kensit

İngiliz oyuncu Patsy Kensit, "Emmerdale" adlı dizide rol aldığı dönemde sağlıklı görüntüsüyle beğeni topluyordu. Ancak 90’lı yılların başında Patsy Kensit da zayıflama tutkusuna kapıldı. 37 yaşındaki Patsy Kensit, vücudunun şeklinin bozulduğunu fark edince eski kilosuna geri döndü. Kensit, katıldığı davetlerde yine beğeni topluyor.

Lindsay Lohan

19 yaşındaki Lindsay Lohan, adını yeni duyurmaya başladığı günlerde yuvarlak hatlarıyla dikkat çekmişti. Hatta o dönemde onu tombul bulanların sayısı da bir hayli fazlaydı. Ancak genç yıldız, geçtiğimiz yıl hızla kilo verdi ve Lohan’ın zayıflama hastalığına yakalandığı bile söylendi. Bu söylentilerden bunalan Lohan, çareyi bir beslenme uzmanına danışmakta buldu. Oyuncu, yeniden eski yuvarlak hatlarına kavuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!