Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Sarah Eskenazi kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Sarah Eskenazi kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 20:53

Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Sarah Eskenazi, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Survivor'da Türkiye Yunanistan karşılaşmasının ardından dikkatleri çeken Sarah Eskenazi güzelliği ve atletik yapısıyla dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın da tanıtırken sürekli gülümsediğinden bahsettiği Sarah Eskenazi kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Atina'da yaşayan Sarah Eskenazi, Survivor Türkiye yarışması ile adını ülkemizde de duyurdu. Acun Ilıcalı, Survivor Yunanistan yarışmacılarını farklı bir yarış için Dominik’te ağırladı. Bu isimlerden biri de Sarah Eskenazi oldu. Kendi ülkesindeki Survivor yarışmasında son üçe kalan Yunan yarışmacının özel hayatı merak konu oldu oldu. Survivor Yunanistan yarışmacısı Sarah Eskenazi kimdir?

Survivor Yunanistan yarışmacısı Sarah Eskenazi, 29 yaşında. Drama okulunu bitiren Fighters yarışmacısı, okçuluk ve dansçlık gibi spor dallarıyla aktif olarak ilgileniyor. Atina'da yaşayan Sarah Eskenazi, kendisini neşeli ve sevecen birisi olarak tanımlıyor. Survivor Yunanistan'da mücadele eden Sarah Eskenazi yarışmada sona kalan 3 bayandan birisi olarak dikkat çekiyor. Acun Ilıcalı'nın da tanıtırken sürekli gülümsediğinden bahsettiği Sarah Eskenazi, oyunlardaki gücünün iyimserlikten geldiğini söylüyor. 

BAKMADAN GEÇME!