Yüksek Sosyete 9. son bölümde gerçekler ortaya çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 9. son bölümde gerçekler ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 09:53

STAR TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete 9. bölümü ile ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yüksek Sosyete 9. bölümde Kerem ve Cansu arasındaki sırlar açığa çıkıyor. Peki Kerem'in itirafından sonra Cansu nasıl bir tepki verecek? Yüksek Sosyete 9. son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 9. bölümü ile dün akşam STAR TV'de yayınlandı.. Heyecanlı dakikaların yaşandığı Yüksek Sosyete son bölümde Kerem ve Cansu arasında heyecan dolu bir konuşma geçti.. Yüksek Sosyete 9. bölümde yaşananlar ve dahası..

YÜKSEK SOSYETE'DE İTİRAF ZAMANI!

Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesini engellemeye çalışan Mert, talihsiz bir kaza geçirir. Mert yaşam ve ölüm arasında, Kerem vicdan azabıyla, Ece kaybetme korkusuyla boğuşurken aşk, tüm bunların üstesinden gelebilecek mi? Kerem ve Cansu'nun uzun zamandır bekledikleri an gelir, kimseden saklanmadan ilk randevularına çıkarlar. Ancak o gece de onları, unutulmaz anlar ve büyük itiraflar bekler. Diğer yandan Levent ise Süreyya'yı daha önce hiç görmediği bir dünya ile tanıştırır. Bu yeni dünya Süreyya'ya unuttuğu cesaretini hatırlatır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLE

YÜKSEK SOSYETE 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 9. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalnızca bir gece... Kerem, Cansu'ya unutulmaz bir gece için söz verir ve sözünü tutar. İlk kez özgür bir gece yaşayan ikili birbirlerine sırılsıklam aşık olurlar ama sabah olduğunda gerçek dünyanın acımasızlığı onları karşılar. Ece, Mert'e karşı koymak için kendiyle bir savaş verir. Mert ise Ece'yi kazanmak için sıra dışı bir yol dener. Levent ve Bedia'nın yeni işbirliği sayesinde ise Levent, Süreyya'dan "evet" yanıtı almayı başarır.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!