Yüksek Sosyete 14. son bölümde beklenmedik son

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 14. son bölümde beklenmedik son
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 09:49

STAR TV'nin heyecanlı dizisi Yüksek Sosyete 14. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Perşembe akşamı yayınlanan Yüksek Sosyete'nin son bölümünde Kerem ve Cansu'nun ayrılığı herkesi ekran başına kilitliyor. Sude'nin ortaya çıkışı ise durumu daha da kötüleştiriyor. Yüksek Sosyete 14. son bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete yeni bölümü ile bomba etkisi yaratacak. STAR TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete'de bu hafta Cansu ve Kerem arasındaki uçurum iyice büyüyor. Mert ve Ece ise dönüm noktasındalar. İşte Yüksek Sosyete yeni bölümden detaylar..

Cansu ayrılık acısı çekiyor.

Ayrılık acısı yaşayan Cansu, kendini anlatmak istese de, Kerem onu asla dinlemez. Sürpriz bir şekilde çıkıp gelen Sude ise ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır. Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mert'in imdadına yine Ece koşar. Ama birbirlerini hakkında öğrendikleri ikisinin arasındaki uçurumu daha da belirginleştirir. Bu sırada; Metin'in tekrar Süreyya'yı kazanmaya çabalarını gören Levent, Süreyya'yı cevabı zor bir soruyla karşı karşıya bırakır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 14. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cansu; abisinin yasını tutarken hiçbir şeyden haberi olmayan Kerem, Cansu'nun sırrının peşine düşer. Ancak karşısına çıkan hikaye Kerem için büyük bir sürpriz olur. Cansu ile Koran'ların Konağı'nda karşılaşan Mert ise bu sırla ilgili önemli bir karar vermek zorundadır. Bir yandan da Ece'ye gerçekleri itiraf etmeyi karar verir. Süreyya ise Can'ın ardından toparlanmaya çalışırken; hem Metin hem de Levent'ten gelen itiraflar karşısında ne yapacağını şaşırır.,

 

BAKMADAN GEÇME!