Yorgun ama mutlu

Güncelleme Tarihi:

Yorgun ama mutlu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 00:00

Ezgi Eyüboğlu, Star TV’nin yeni dizisi “Sudan Bıkmış Balıklar”da başrolü üstlendi. Çekimler nedeniyle yorgun ama mutlu olduğunu söyleyen 24 yaşındaki genç oyuncu, yoğun temposuna kısa bir mola verdi, InStyle dergisi için modellik yaptı.

Haberin Devamı

Ezgi Eyüboğlu’nun belirgin yüz hatlarıyla akılda kalan bir güzelliği var. Dahil olduğu projelerde, belki de en büyük avantajlarından biri bu. Gösterişli fiziği, düzgün hatlarıyla oyunculuk serüveninin henüz başlarında olmasına rağmen kendisiyle daha sık karşılaşacağınızın sinyallerini ilk karşılaşmanızdan itibaren alabiliyorsunuz.
Narin, hassas gözükmesine rağmen oldukça güçlü ve kararlı bir yapıya sahip olduğunu da ancak sohbet etmeye başladığınız ilk andan itibaren kurduğu cümlelerden anlıyorsunuz. Oyunculuğun en büyük hayallerinden biri olması, belki de cümlelerindeki netliğin de sebebi.

YETERLİ DOZDA SEVGİ GÖRDÜM   

“Sudan Bıkmış Balıklar” adlı dizide canlandırdığı Zeynep karakterinin masumiyeti, saflığı, bozulmamışlığı ve ailesine verdiği değer, Eyüboğlu’nun kendi hayatında da ön planda tuttuğu şeyler arasında. Güzel oyuncu bu konuyla ilgili şunları söylüyor:

“Ben ailenin tek çocuğuyum. Genel örneklerde olduğu gibi tek çocuk olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanmadım ama yeterli dozda sevgi gördüğümü ve oldukça mutlu bir çocukluk geçirdiğimi söyleyebilirim. Tek büyümenin insanı zaman zaman bencilleştirdiği doğru ama insan hayata atıldıkça gerçeklerle yüzleşiyor ve duruma çabuk adapte oluyor.”

MODAYA DAİR HEP BİR FİKRİM VAR

Çekim boyunca sezonun en baştan çıkarıcı parçalarını öğrenmekten ve üzerinde taşımaktan mutluluk duyan ve adeta gözlerinin içi gülen güzel oyuncu, modayla arasının hiç fena olmadığını sözlerine ekliyor:

“Dergileri düzenli bir şekilde takip ettiğim için modaya dair her zaman bir fikrim oluyor, ancak uygulama kısmına gelince seçimlerimi kendi zevklerimi ve fiziki özelliklerimi göz önünde bulundurarak yapıyorum. Açıkçası siyah mini elbiseler, keten düz beyaz gömlekler tek başıma çıkmayı tercih ettiğim alışveriş turlarında gözlerimin ilk aradığı parçalar oluyor.”

Haberin Devamı

AŞK BENİ MOTİVE EDİYOR

Şu anda yeni başlayan projesinden ötürü oldukça heyecanlı günler geçiren Ezgi Eyüboğlu, yorgun ama mutlu olduğu bu dönemde kendisini gülümseten bir şey daha olduğunu söylüyor. Önceki röportaj deneyimlerimize dayanarak konunun aşka geldiğini anlıyoruz, başarılı oyuncu da bunu doğrular nitelikte bir gülümsemeyle konuşmasını sürdürüyor: “Gülümseme, samimiyet, doğallık... Bunlar benim için ilişkide çok önemli ve şu anda hayatımda bunları bir arada bulabildiğim, aşık olduğum biri var. Dolayısıyla ne kadar yorulursam yorulayım, tüm bu güzel enerji beni hayata ve işime karşı motive ediyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!