Yoldan çıkan oyun

Güncelleme Tarihi:

Yoldan çıkan oyun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 16:39

Yoldan Çıkan Oyun 23 Kasım’da Zorlu PSM’de perde açıyor.

Haberin Devamı

Ekranın sevilen komedi oyuncuları Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan ve Öner Erkan aynı tiyatro oyununda buluşuyor...

Geçtiğimiz yıl Londra’da gala yapan ve 2015 yılında Olivier Ödülleri’nde ‘En İyi Komedi Oyunu’ seçilen Yoldan Çıkan Oyun (The Play The Goes Wrong) 23 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde başlıyor.  

Türkçe’ye Mehmet Ergen tarafından çevrilen, Talimhane Tiyatrosu işbirliği ve Zorlu PSM prodüksiyonuyla sahneye konan oyunun yönetmenliğini Lerzan Pamir üstleniyor. 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Talimhane Tiyatrosu işbirliği ile geçen sezon sahneye koyduğu ‘Seni Seviyorum Mükemmelsin Şimdi Değiş’in ardından yepyeni bir prodüksiyonu daha tiyatro severlerle buluşturuyor. İlk kez geçtiğimiz yıl  Londra’da West End Duchess Theater'da Mischief Theater topluluğu tarafından sahneye konan Yoldan Çıkan Oyun, komedinin son yıllarda en sevilen isimleri arasında yer alan Sarp Apak, Öner Erkan ve Bartu Küçükçağlayan’ın da aralarında bulunduğu genç bir oyuncu kadrosuyla Zorlu PSM’de sahneleniyor. Kadroda, tiyatro dünyasının genç ve yetenekli isimleri Defne Koldaş, Gökçen Gökçebağ, Güliz Gençoğlu, Kubilay Çamlıdağ ve Kemal Kayaoğlu da yer alıyor. 

OYUN İÇİNDE OYUN, İZLEYİCİYİ KAHKAHAYA BOĞUYOR

Oyun içinde oyun mantığıyla kurgulanan Yoldan Çıkan Oyun, 1920'lerde geçen gizemli bir cinayet hikayesi üzerine kurulu. ‘Malikanede Cinayet’ adlı polisiye oyunu sahneye koyan amatör bir tiyatro kumpanyasının, işi tam anlamıyla ellerine yüzlerine bulaştırmasını konu alıyor. Olabilecek bütün aksilikler gerçekleşiyor, oyuncuların başına gelen binbir türlü terslik, izleyenleri kahkahaya boğuyor. Siyah-beyaz filmlerin karanlık dünyasını sahnelemeyi amaçlayan oyuncular, hayatlarının en zor iki perdesini yaşarken, seyircilere unutamayacakları bir gösteri sunuyor.

Tiyatro otoritelerinden, dünyanın en prestijli gazetelerinden ve izleyicilerden birçok olumlu yorum alan oyun, Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi’nde 23 Kasım’da başlıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!