Yılın birincisi Aslı mı olacak

Güncelleme Tarihi:

Yılın birincisi Aslı mı olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2004 00:19

Her gün yeni bir ünlünün geldiği Bodrum, güzel kızların seksi bikinileriyle verdiği pozlarla anılır oldu.

Geçtiğimiz yıl Yavuz Demir’in eşi Anna Demir başlatmıştı bu akımı. Bikinisin altını toplayıp ipkini haline getiren Anna Demir’in bu pozları yayınlanınca, kocası küplere binmişti. Bu yaz ilk olarak, Sergen Yalçın’ın sevgilisi Aslı Sarı aynı görüntüleri sergiledi. Sarı, sezonun en cesur ismi diye anılırken eski manken Sevda Demircan sahneye çıktı. Bu güzellerin tek amacı ise kalçalarının her yanını mümkün olduğunca güneşten faydalandırmak!

Bodrum’da, her yıl bir ünlü isim öne çıkıyor. Geçen yıl, Bodrum denince akla ilk gelen Anna Demir ve meşhur pozuydu. Bu yıl ise Sergen’in sevgilisi Aslı Sarı’nın kırmızı bikinisiyle objektife yakalandığı bu görüntü favoriler arasına girdi. Bodrum Göltürkbükü sahilindeki Bee Beach’de halkla ilişkiler görevini üstlenen Sevda Demircan da önceki gün objektiflere yansıyan görüntüsüyle yarışta ben de varım dedi.

2.23’lük Halil İbrahim Denktaş’la buluşunca

2 metre 23 santim uzunluğundaki dev adam Halil İbrahim, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’la yan yana gelince ortaya bu ilginç tablo çıktı. KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da eski milli basketbolcu Halil İbrahim’i karşısında görünce şaşıran Denktaş, ‘Seni derhal askere alalım Halil, sınırda gözetleme yaparsın. Rumlar’ın ne yaptığını gözetler, bize anlatırsın’ dedi. Halil İbrahim’le Rauf Denktaş’ın buluşması, Kanal D’de yayınlanacak olan ‘İşte Yaz İşte Eğlence’ programında ekrana gelecek.

Abazoğlu’nun mutlu günü

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun kardeşi Berna Abazoğlu, geçtiğimiz akşam işadamı Yasin Nacısoya ile dünyaevine girdi. Kuruçeşme Divan’da düzenlenen düğün törenine aralarında Deniz Akkaya, Cansu Dere, Şehnaz Çehreli, Ebru-Fredy Yarcan, Ebru Yıldırımakın gibi tanınmış simaların bulunduğu yaklaşık 200 kişilik davetli katıldı. Çocukluklarından bu yana Yasin Bey ile birbirlerini tanıdıklarını ifade eden Berna Hanım bir yıl önce evliliğe karar verdiklerini belirtti. Kardeşinin gelinliğini iki ayda bitirdiğini söyleyen Cengiz Abazoğlu, ‘Kardeşimi prenses gibi görmek istiyordum ve bu da gerçekleşti’ dedi. Çift balayını Bali adasında geçirecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!