Yılın ayrılıkları

Güncelleme Tarihi:

Yılın ayrılıkları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2008 00:00

2008 yılına sadece evlilikler ve büyük aşklar değil sürpriz ayrılıklar da damgasını vurdu. Madonna sekiz yıllık evliliğine son verirken, Paris Hilton, Benji Madden’dan dokuz ayda sıkılıp eski aşkına döndü.

Sadece 2008’in değil belki de son birkaç yılın en sürpriz ayrılığıydı... Pop müziğin divası Madonna ile ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie, 2000 yılında başlayan evlilikleri sekiz yıl sonra geçtiğimiz ay sona erdi. Ayrılığa gerekçe olarak Madonna’nın ünlü beysbol oyuncusu Alex Rodriguez ile yaşadığı yasak aşk ve Kabala felsefesine olan büyük tutkusu gösteriliyor. Ancak Madonna bu haberleri yalanladı. Ünlü çiftin iki çocuğu bulunuyor.

Kanye West de birçok ünlü gibi şöhreti yakaladıktan sonra altı yıldır birlikte olduğu nişanlısı Alexis Pheiffer’dan geçtiğimiz nisan ayında ayrıldı.

Liv Tyler bir zamanlar "Ayrılıkları saçma buluyorum" diyordu ancak geçtiğimiz mayıs ayında rock’çı kocası Royston Langdon’dan ayrıldı. 2003 yılında evlenen eski çiftin bir çocuğu bulunuyor.

39 yaşındaki asi şarkıcı Marilyn Manson ile 21’lik sevgilisi Evan Rachel’ın 2006’nın Aralık ayından başlayan ilişkileri geçtiğimiz ay sona erdi. Rachel, Manson’a o kadar aşıktı ki, ayrılırken bile "Onu her zaman seveceğim ve saygı duyacağım" dedi.

Anne Hathaway, 2004 yılından beri birlikte olduğu nişanlısı ünlü İtalyan işadamı Rafaello Follieri’den geçtiğimiz haziran ayrıldı. Bu ayrılıktan kısa bir süre sonra da Follieri hakkında dolandırıcılık suçundan dava açıldı.

Yılın en sürpriz ayrılıklarından biri de Tea Leoni ve David Duchovny arasında yaşandı. Duchovny, seks bağımlılığından kurtulmak için tedavi gördü rehabilitasyon merkezinde çıktıktan üç ay sonra Leoni’dan ayrıldığını açıkladı. 11 yıldır evli olan çiftin iki çocuğu bulunuyor.

Drew Barrymore ve Justin Long’un oldukça garip bir ilişkileri vardı. Yedi yıldır çok iyi birer dost olan ünlü ikili, 2007 yılının sonlarına doğru flört etmeye başlamışlardı ancak ayrılık çanları çabuk çaldı. Sevgililer geçtiğimiz temmuz ayında ayrıldılar.

Dokuz ay önce flört ettiklerini açıkladıklarında bile Paris Hilton’un Benji Madden’dan kısa sürede ayrılacağı konuşuluyordu. Beklenen oldu ve Paris geçtiğimiz ay eski sevgilisi Stavros Niarchos’a döndü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!