Yıldızların da kankası var

Güncelleme Tarihi:

Yıldızların da kankası var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2006 00:00

Hollywood gibi rekabetin en yüksek düzeyde olduğu yerlerde "Sanatçıdan, sanatçıya dost olmaz" sözü daha geçerli olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hollywood’da birbirleriyle kelimenin tam anlamıyla kanka olan yıldızlar var. İşte size birkaç örnek.

Kocamın arkadaşı

Jennifer Lopez ve King of Queens topluluğundan Leah Remini çok iyi kankalar. Remini, Lopez’in kocası Marc Anthony’nin çok eski bir arkadaşı. Lopez de tıpkı kocası gibi Remini ile dost olmakta gecikmedi. İkili alışverişe bile birlikte gidiyor.

Sevgilileri rock yıldızları

Liv Tyler (29) ve Kate Hudson (27) önemli bir ortak özellikleri var: İkisinin de sevdikleri erkekler rock müzik dünyasının yıldızları. İkisi de genç anne olmanın keyfini çıkarıyor. İkilinin dostlukları 2001 yılından beri devam ediyor.

Kötü gününde hep yanında

Courteney Cox (42), kelimenin tam anlamıyla gerçek bir dost. Jennifer Aniston’un (37) Brad Pitt’den ayrılmak üzere olduğu günlerde Cox, yıldızı hiç yalnız bırakmadı. Bugün de onların aralarından su sızmıyor. Cox yardımseverliğiyle de tanınıyor.

MTV töreninde tanıştılar

Bir yıl önce MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde tanışan Eva Longoria ve Jessica Simpson o gün bugündür çok iyi birer dostlar. Her yere birlikte gidiyorlar ve çalışmalarında birbirlerine yardımcı oluyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!