Yılbaşı vitrinlerinde kırmızı alarm

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı vitrinlerinde kırmızı alarm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2008 00:00

Dikkat çekmenin en garantili yolu, kırmızı bir giysi giymek veya kırmızı bir aksesuvar kullanmak. Vitrinleri yılbaşına doğru kırmızı ürünler ele geçiriyor. Yeni yıl başlarken uğur getirdiği düşünülüyor çünkü. Bu rengi korkmadan, gösterişli bir şekilde taşımak isteyenler gece elbiselerini, içinde yaşatanlar ise iç çamaşırlarını seçiyor. Kırmızı sadece iç ve dış giyimde değil, ev aksesuvarlarında, ayakkabılarda, çantalarda, takılarda, hediyeliklerde de sık sık karşımıza çıkıyor.

UĞURLU SAYILAN KIRMIZI ÇAMAŞIRLAR

Kırmızı iç çamaşırı giymenin yılbaşında şans getirdiğine inanılıyor. Yeni İnci, yılbaşına özel aynalı kutularda satışa sunduğu jartiyerli ve dantelli modelleriyle şık bir hediye seçeneği yaratıyor. Yeni İnci’nin yılbaşı özel koleksiyonu straplez, jartiyer, kombinezon, büstiyer, korse, sutyen, külot ve takımlardan oluşuyor. Ayyıldız’ın özel koleksiyonundaysa tül, saten kumaşlar; işleme ve taşlarla süslenmiş g-string, sutyen ve gecelikler yer alıyor. Dantel ve tül işleme ağırlıklı modellere yer veren Anıl İç Giyim’in yılbaşı koleksiyonunda transparan ve tül üzerine brode işlemeli, uçuşan tüylü aksesuvar ve ponponlarla işlenmiş tasarımlar dikkat çekiyor. Laura Baresse Shoplar’da satılan kırmızı renkli tüm ürünlerde yüzde 30 indirim uygulanıyor. Zeki Triko’da kırmızı dantel ve saten gecelikler, kombinezonlar, saten pijama takımları, dantel ve swaroski taşlı sutyenler, dantel külotlar bulunuyor. Külot ve g-string’lerin fiyatları 16-79 YTL arası değişiyor.

GECE ÇANTASINA KIRMIZI YAKIŞIR

Assortie’nin gece çantalarına kırmızı renk hákim. Rugan, saten ve kumaşın kullanıldığı çantalar pullar, taşlar ve boncuklarla süslenmiş. Coach’daki kırmızı clutch çantaların fiyatları 235-890 YTL arasında. Mudo Accessories’daki kırmızı, rugan ve deri portföy çantalar 59 YTL. Kokosh’un zincirli rugan kırmızı gece çantasıysa 149.90 YTL. İpekyol’daki küçük kırmızı çantalar 19 YTL, büyük çantalarsa 99 YTL.

KIRMIZININ AYAK SESLERİ

İnci’nin ince ve yüksek topuklu kırmızı rugan ayakkabısı 1.799 YTL. Naked mağazalarındaki Hunter çizmeler 180 YTL. Hotiç’teki kırmızı ayakkabıların fiyatları 130 YTL’den başlıyor. Yeni sezonda 100’üncü yıla özel hazırlanan Converse 1Hund(RED) Artists koleksiyonu 100 ünlü isim tarafından tasarlandı. Koleksiyonun gelirinin bir kısmı Afrika’da AIDS ile mücadele eden programlara aktarılıyor. Fiyatı 129 YTL.

KIRMIZI TAKILAR DİKKAT ÇEKER

Accesorize’ın yılbaşı koleksiyonunda tüylü şapkalı taçlar dikkat çekiyor. Assortie’de kırmızı kalın bilezikler, kırmızı taşlarla süslenmiş uzun madalyon kolyeler ve yüzükler göze çapıyor. Kiraz, elma, çilek gibi meyvelerin sevimli broşları da var. Gazaz’da kırmızı simli taçlar, kristal taşlı yüzük, kolye, toka ve bilezikler ışıldıyor. Claire’s’de Noel Baba küpeler, geyik boynuzu taçlar, kardan adamlı kolyeler ve geyik gibi hayvan figürleri bulunuyor, fiyatları 7.95-22.95 YTL arasında. Sarar’ın kırmızı eşarplarıysa 79 YTL.

HEDİYELERDE DE TEMEL RENK

Watsons mağazalarında peluş oyuncaklar, kokoş mumlar, dans eden kardan adamlar, süs topları ve simli yılbaşı zincirleri var. Işıklı peluş yılbaşı ayıcıkları 2.49, duş jelleri 1.99 YTL. Boyner Mağazaları’nda kırmızı yılbaşı süslerinden, şık dekoratif şamdanlara, mumlardan, ev tekstil ürünlerine ve küçük elektrikli ev aletlerine kadar birçok seçenek var. Habitat’ın yılbaşı koleksiyonundaki kırmızı kokulu mum 29, yılbaşı hediye çantası ise 15 YTL. IKEA’daki yeni yıl süsleri, yılbaşı temalı dekoratif objeler ve aksesuvarlar var. Sürprizli ürünler bulabileceğiniz Karınca’da, kırmızı sigaralık 34, süzgeç 106 YTL’ye satılıyor. Mudo Concept mağazalarındaki Noel Baba mumluklar ve biblolar 44.50 YTL.

GECE ELBİSELERİ GÖZ ALIYOR

Derishow’da görkemli kutlamalardan şık ev davetlerine, sokak sokak parti dolaşanlardan kırmızı giymek isteyenlere kadar herkes için alternatif var. Fiyatı 1.950 YTL. Gizia’nın abiye elbiselerden oluşan koleksiyonunda ipek, saten ve şifon kumaşlar kullanılıyor. Markanın boyundan bağlı kırmızı uzun elbisesinin fiyatı 1.340 YTL. Bilstore’larda satılan Aslı Güler tasarımı kırmızı elbiselerin fiyatı 97 YTL. World Wella Paris’in yılbaşına özel hazırladığı gece koleksiyonlarında şifon ve saten gibi yumuşak tuşeli kumaşlar kullanılmış. Fiyatları 400-1.500 YTL arasında. BNG koleksiyonundaki kırmızı uzun, tek kollu, saten ve şifon elbiseler 157 YTL.

RUJ DEMEK KIRMIZI DEMEK

MAC özellikle parti makyajı için canlı ve gösterişli kırmızı rujlar, parlatıcılar, dudak kalemleri ve ojeler satıyor. İki taraflı kullanıma sahip Pro Longwear Lustre Lipcolour kırmızı rujun bir tarafı renklendiriyor, diğeri parlaklık sağlıyor. Fiyatı 46 YTL. İngiliz makyaj markası Rimmel’in yılbaşı özel ürünü Volume Booster dudakları yüzde 40 daha dolgun gösteriyor, fiyatı 14.99 YTL. Carmina Lip Booster Lipstick 12.80 YTL, Artistry şeffaf ruj 32.89 YTL. LCN oje 20 YTL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!