Yılbaşı gecesine 4 makyaj seçeneği

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesine 4 makyaj seçeneği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2006 00:00

Yılbaşı gecesi ister partiye gidin, ister sevdiklerinizle evde sakin bir kutlama yapın, kendinizi özel ve farklı hissetmek için makyajı ihmal etmeyin. Elele dergisi, Aralık sayısında dört ayrı makyaj önerisinde bulundu. Bu seçeneklerden biri mutlaka size uyacak.

1-Çılgın kızlara

Çılgın bir partiye gitmeye niyetliyseniz, istediğiniz rengi istediğiniz yoğunlukta sürebilirsiniz. Tek bir tercih yapmak zorunda da değilsiniz. Yüzünüzdeki renklerin gökkuşağını andırmasında hiçbir sakınca yok. Ancak önerimiz, gözlerde mavi far ve kalem tonlarını kullanmanız. Yanaklarınıza bronzer ile renk verin. Dudakları yine kırmızıya boyayın. Işıltı katmak için de parlatıcıyı ihmal etmeyin.
/images/100/0x0/55eacbaff018fbb8f8973bf6

2-Yalınlığı sevenlere

Yılbaşı gecesi tercihiniz evde, sakin bir kutlama yapmaktan yanaysa sade bir makyaj iyi gider. Dudaklarınızı ön plana çıkaracağınız bu makyaja fondöten sürerek başlayın. Ardından yanaklarınızı allıkla renklendirin. Hafif bir kızarıklık yetecektir. Dudakları vurgulamak için önce kalemle belirginleştirin sonra kırmızı ruj sürün. Rujun üzerine parlatıcı sürmeyi unutmayın.

3-Snob partiler için ideal
/images/100/0x0/55eacbaff018fbb8f8973bf8


Bu makyajı çok çarpıcı olmadan dikkat çekmek isteyenlere öneriyoruz. Gözlerinize üç ayrı renk far kullanarak derinlik kazandırın. Maskarayla kirpiklerinizi belirginleştirin. Yüzünüzü önce fondöten, sonra allıkla renklendirin. İlk bakışta ön plana çıkmayan bir ruju tercih edin. Ama üstünde mutlaka parlatıcıyı gezdirin.

4-Şıklığınızı tamamlayın

Özel bir davete katılacaksanız, aşırılıktan uzak, asil bir havası olan bir makyaj yapmalısınız. Gözlerinizde sezonun moda renkleri olan mor tonlarını kullanabilirsiniz. Kaşlarınızı kaş kalemi ve far yardımıyla griye boyayarak fark yaratın. Saçınız için de bir önerimiz var: At kuyruğu ve pırıltılı bir taçla prensesleri andıracaksınız.
Yılbaşı gecesine 4 makyaj seçeneği
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!