Yeter dizisi 26. bölüm sezon finalinde Aylin'e bir şok daha!

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 26. bölüm sezon finalinde Ayline bir şok daha
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 09:37

ATV'nin heyecan dolu dizisi Yeter 26. bölüm ile bu akşam sezon finali yapacak. Perşembe akşamlarının keyifle izlenen dizisinde Aylin bir kez daha Yekta'nın engeline takılıyor. Yeter dizisi 26. bölüm fragmanı ve sezon finali ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Haberin Devamı

Yeter dizisi 26. bölüm fragmanı yayınladı. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Yeter dizisinde heyecan dolu dakikalar izleyenleri bekliyor. Yeter dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte Yeter 26. bölüm sezon finali fragmanları..

Kaçma planından haberdar olan Yekta, Duru’yu kendi tarafına çekerek Aylin’i bir kere daha çaresiz bırakırken, diğerleriyle başlattığı hesaplaşmayı tek tek tamamlar.

Kaçma planından haberdar olan Yekta, Duru'yu kendi tarafına çekerek Aylin'i bir kere daha çaresiz bırakırken, diğerleriyle başlattığı hesaplaşmayı tek tek tamamlar. Kahramanlarımız, Yekta'nın onlara hazırladığı oyunlarla içinden çıkılmaz belalara sürüklenirken, Aylin cephesinden bir kişi daha Yekta'ya doğru adım atar. Sevdiğini kurtarmak için, hayatta en çok nefret ettiği adama yardım teklif eder. Yekta'ya göre; O, karısı ve çocuklarıyla bir daha dönmemek üzere giderken; geride sadece kaybedenler kalacaktır. Gerçekten de Aylin ve sevenleri bu kadar çaresiz midir?

Haberin Devamı

YETER DİZİSİ 26. BÖLÜM FRAGMANI

 YETER DİZİSİNE ÖDÜL

ATV’nin sezona damga vuran iddialı yapımlarından YETER, yılın ‘en iyi dram dizisi’ seçildi. Düzenlenen gecede ödülü, dizi oyuncularından Cenk Torun ve Ayşin Yeşim Çapanoğlu aldı.

İnternet Medyası Yılın En İyi Ödül Töreni'nde 2016 yılının en başarılı televizyon yıldızlarının seçildiği geceye, sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı Yeter'de, Pelin Karahan, Yurdaer Okur başrolleri paylaşıyor. Dizide, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Wilma Elles, Selen Domaç, Tolga Evren, Cenk Torun ve Rüçhan Çalışkur da rol alıyor.

Yeter, yayınlandığı ilk günden itibaren farklı senaryosu, heyecanı, temposu, usta oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topluyor ve atv'nin en çok izlenen dizilerinden biri oluyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!