Yeter 5. bölüm 2. fragmanı yayında - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter 5. bölüm 2. fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 23:38

ATV'nin yeni dizisi Yeter'in 4. bölümü 21 Ocak Perşembe akşamı ekrana geldi. Muhteşem bir finalle biten son bölümden sonra izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merakla beklemeye başladılar. Peki; Yeter 5. bölümünde neler yaşanacak?, Yeter 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

2016'nın yeni TV dizilerinden olan Yeter, heyecan ve sürprizlerle dolu bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Aylin'in çocuklarıyla Yekta'dan uzak yaşama hayallerinin tamamen yok olduğu Yeter 4. son bölümden sonra şimdi de Yeter 5. yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu. Peki; Yeter 5. bölüm fragmanı hangi ipuçlarını verecek?

Bu sorunun cevabını Yeter 5. yeni bölüm fragmanı izleyerek öğrenebilirsiniz.

YETER 5. BÖLÜM 1. FRAGMANI

YETER 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YETER 4. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Beş yıl önce öldü bildiği kızının aslında ölmediğini, Aylin’in abisinin kızı sandığı Duru’nun aslında kendi öz kızı olduğunu öğrenen Yekta, kendisine bu yaşatanlardan büyük bir intikam almak ister. Aylin’e yardım eden bu işin arkasındaki kişileri tek tek araştırmaya başlar. İlk olarak bu esrarengiz planına Filiz’i dahil eder. Filiz aracılığı ile hem Aylin’den hem de ona yardım edenlerden intikam almak için harekete geçer.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Yekta’nın davranışlarından kuşkulanan Aylin, Uras’ın yardımıyla Kaan’ı kaldığı yatılı okuldan kaçırmayı planlar ve harekete geçer. Kızını ve oğlunu alarak Yekta’nın bulamayacağı bir yere kaçmak için yeni planlar peşinde. Bakalım Yekta tüm gerçekleri öğrenmeden, Aylin çocuklarını alıp kaçabilecek mi?

Yeter 5. bölüm 2. fragmanı yayında - izle

Yeter dizisi 3. bölümde neler yaşandı?

Duru’nun beş yıl önce öldü bildiği kızı olduğunu öğrenen Yekta, Aylin’in bu planı nasıl yaptığını, kimlerin ona yardım ettiğini ve bu işin arkasında kimlerin olduğunu araştırır. Yekta’nın tedirgin davranışlarından şüphelenen Aylin, gençlik aşkı Uras’tan kendisine yardım etmesini ister. Kaan ve kızı Duru’yu alıp Yekta’dan uzak kimsenin olamadığı bir yere giderek huzurlu bir hayat sürme hayallerini gerçekleştirmek üzere plan yapmaya başlar. Ancak diğer tarafta Yekta’nın kendisinin her bir hareketini takip ettirdiğinden habersizdir.

Haberin Devamı

Filiz’in Duru’yu kaçırmasından kendisini suçlu hisseden Zafer ise Duru’ya kavuştuğu için sevinir. Filiz’i affeder ancak, karısının Coşkun ile aralarında yaşanan yasak aşktan haberi yoktur. Aylin, oğlu Kaan’ı okulundan kaçırmak için Uras ile gizli plan yapar.

Duru’yu kaçırarak hem Aylin’den hem de Yekta’dan para koparmak isteyen Filiz ve Coşkun’un tüm hayalleri suya düşer. Ancak Yekta’nın kendilerini yönlendirerek Selçuk’a şantaj yaptıklarının farkında değildirler.

Handan ile başlayan aşklarını resmiyete dökmek isteyen Selçuk, nişan akşamı, Coşkun tarafından bir yere çağırılır. Coşkun aradan çekilir ve Selçuk, Yekta’nın hain intikam planının bir parçası olmaktan kendini kurtaramaz.

BAKMADAN GEÇME!