Yeter 4. bölümde Selçuk Ölüyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Yeter 4. bölümde Selçuk Ölüyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 10:01

Yeter dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan dizide neler yaşanacak? Aylin çocuklarını alıp kaçmayı başarabilecek mi? Yekta kızını beş yıl boyunca kendisinden saklayan Aylin ve arkadaşlarına neler yapacak? Peki Yeter 3. Bölümde neler yaşandı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Haberin Devamı

Ekranların yeni fenomen dizisi Yeter’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam 4. Bölüm ile ekranlara gelecek olan dizide yine tehlike dolu nefes kesen olaylar bizleri bekliyor. Yeter dizisinin 4. Fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde…

Başrollerini Pelin Karahan ve Yurdaer Okur’un paylaştığı ekranların çiçeği burnunda dizisi Yeter, yayınlanan 3 muhteşem bölümü geride bıraktı. 21 Ocak yani bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide yine heyecan, entrika ve hüzün dur durak bilmiyor.

Aylin ve Yekta arasındaki savaş izleyen herkesin nefesini kesecek. Bakalım yeni bölümde Aylin planlarını gerçekleştirebilip, Yekta’dan kaçabilecek mi? Peki Yekta, beş yıl boyunca yaşattıkları karşısında karısı için planı ne? Bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak olan 4. Bölümde neler olacağı tüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Yeter 4. Bölümde neler olacak?

Beş yıl önce öldü bildiği kızının aslında ölmediğini, Aylin’in abisinin kızı sandığı Duru’nun aslında kendi öz kızı olduğunu öğrenen Yekta, kendisine bu yaşatanlardan büyük bir intikam almak ister. Aylin’e yardım eden bu işin arkasındaki kişileri tek tek araştırmaya başlar. İlk olarak bu esrarengiz planına Filiz’i dahil eder. Filiz aracılığı ile hem Aylin’den hem de ona yardım edenlerden intikam almak için harekete geçer.

Diğer taraftan Yekta’nın davranışlarından kuşkulanan Aylin, Uras’ın yardımıyla Kaan’ı kaldığı yatılı okuldan kaçırmayı planlar ve harekete geçer. Kızını ve oğlunu alarak Yekta’nın bulamayacağı bir yere kaçmak için yeni planlar peşinde. Bakalım Yekta tüm gerçekleri öğrenmeden, Aylin çocuklarını alıp kaçabilecek mi? Tüm izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Yeter’in bu akşam ki yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

Yeter 3. Bölümde neler yaşandı?

Kaçırılan kızına tekrar kavuşan Zafer, bunun mutluluğunu yaşarken, geri dönen Filiz’i affeder ancak karısının, askerlik arkadaşı Coşkun ile aralarındaki ilişkiden haberi yoktur.

Hem Aylin’den hem de Yekta’dan para alma hevesine kapılan Coşkun ve Filiz, yaptıkları planlar suya düşünce ikisinden de para alamaz. Yekta ile iş birliğine başlayan Coşkun, Yekta tarafından yönlendirildiğinin farkında değildir. Selçuk’a şantaj yapar. Handan ile evlilik planları yapan Selçuk ise Coşkun tarafından bir yer çağrılır ancak çağıran Coşkun değil Yekta’dır. Yekta’nın herkesin hayatını alt üst edecek büyük planı içine giren Selçuk, bilinmez bir yola girer.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!