Yeni sezonda neler aldılar?

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezonda neler aldılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2004 00:03

Yeni sezonun renkli, sıradışı ve şık modası tüm canlılığıyla vitrinlerden göz kırparken, bize de yaz gardıroplarımızı yeniden gözden geçirmek kalıyor. Peki, ya onlar? Tarzlarıyla her zaman dikkat çeken ünlü isimlere, yeni sezondaki favorilerini sorduk...

Doğa Rutkay

‘Küpelerim kendi mağazamızdan’


Tarzı: Modayı çok yakından takip etmiyorum. Ama bu senenin modası geçmişe dönüş ve puantiye hoşuma gitti ben de belden vücuda oturan, kabarık bir elbise ya da kelebek motifli bir ceket almayı düşünüyorum.

Alışveriş listesi: Yeni sezon için Amerika’dan bir şeyler aldım. Diesel, jean de favorim. Amerika’ya gitmişken öncelikle Diesel’den jean aldım. Aksesuvar olarak en çok küpe severim. Küpelerimi de kendi mağazamız olan Ankara’daki Pitoresk’ten alıyorum. Burada takılar Paris’ten ve sayılı geliyor. Gece kıyafetleri için tercih ettiğim özel bir marka yok, kendime yakışan her şeyi satın alabilirim.

Vazgeçemedikleri: Top-shop’un t-shirtleri ve özellikle dolabımdan hiç ayırmadığım Adidas ve Puma spor ayakkabılarından vazgeçemem.

Meltem Cumbul

‘Bu yaz favorim şeffaf stiletto’lar’


Tarzı: Her sezon çıkıp modaya uygun özel alışverişler yapmam. Sevdiğim ve beğendiğim her şeyi sezonuna bakmadan, trend olsun veya olmasın alırım. Trendlere bağımlı olanları da anlayamıyorum.

Alışveriş listesi: Günlük hayatımda giymek için ise geçen hafta Istanbul’dayken Nişantaşı’ndan Christian Dior bir ayakkabı ve birkaç tane Helmut Lang tişört aldım. Ben Akrep kadınıyım ve kırmızı hayranıyım. Eşofman giymeyi çok severim, Juicy Couture özellikle. Bahar Korçan ve Arzu Kaprol Türkiye’de en çok beğendiğim ve giyindiğim iki moda tasarımcısı.

Vazgeçemedikleri: Çok sevmediğim halde cep telefonum. Ayrıca, beyaz ve dar tişörtler, rahat ve şık, eskitilmiş görünümlü jean’ler ve şeffaf topuklu stiletto ayakkabılar favorilerim olacak.

Ebru Akel

‘Tişörtlerimden vazgeçmem’

Tarzı: Ben, moda diye her şeyi giymiyorum, yeni sezondan sadece kendime yakışan kıyafetleri seçiyorum. Tarzımı aksesuvarlarla zenginleştirmeyi çok seviyorum. Kişiye özel aksesuvar tasarımı yapan arkadaşım Ebru Ulu’nun takıları ve yıllardır sponsorum olan Gazzaz favorilerim..

Alışveriş listesi: Yazlık olarak Milano’dan sarı ve fuşya renklerinde bluz ve etekler aldım. Bunun dışında Aquaverde, Mergim, Hugo Boss ve A46’dan alışveriş yaptım. Sıra bir arkadaşımın düğünü için almak istediğim sapsarı, şık bir gece elbisesine geldi.

Vazgeçemedikleri: Dolabımdan eksik etmediğim kıyafetlerim jean’ler, siyah ve beyaz tişörtlerim ve ceketlerim.


Yüksel Ak

‘Ayak parmağıma yüzük takıyorum’

Tarzı: Bu sezon için ilk olarak rengarenk, çizgili terlikler aldım. Sadece ayakkabı, pantolon, etek ya da sadece gözlükte modayı takip ediyorum. Genelde alışveriş adreslerim, Zara veya Topshop.

Alışveriş listesi: Hedefim bol ve rahat kıyafetlere yönelmek. Düşük omuzlu bluzlarve diz altı etekler almayı düşünüyorum. Aksesuvarda favorim küpeler.

Vazgeçemedikleri: Yazın açık ayakkabılarla ayak parmağıma yüzük takmayı çok seviyorum.


Ayşe Tolga

‘Bu sezon mutlaka çiçekli etek istiyorum’

Tarzı: Günlük hayatta çok değişken bir tarzım var. Bir gün çok sporken ertesi gün renkli, çiçekli şık etekler giyebilirim. Yeni sezonda çok moda olan çiçekli bir eteklerden mutlaka almak istiyorum.

Alışveriş listesi: Bu sezon Amsterdam ve Roma’dan biraz alışveriş yaptım. Türkiye’de de Roman, Replay, Zara ve Beymen sık sık uğradığım alışveriş mekanları. Bu yaz ben daha sade kombinasyonları tercih edeceğim.

Vazgeçemedikleri: Özellikle hint bileziklerinden, kalın derilerden yapılan küçük mineli kolyelerden çok hoşlanıyorum. Aksesuvarlarım Reminisence, A46, ve Gazzaz’dan.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!