Yeni bebek ürünleri annelerin hayatını kolaylaştırıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni bebek ürünleri annelerin hayatını kolaylaştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2005 01:02

Her geçen gün anneler ve bebekleri için tasarlanan ürünlerin sayısı ve bu ürünlerde kullanılan teknolojinin dozu artıyor. Bebeğini kucakta taşırken annenin sırtı zorlanmasın diye yaratılmış ortopedik bebek koltukları, emzikli bardaklar, mikrodalgaya konabilen su sterilizörleri gibi pek çok yenilik var bu sezon.

Bebekler aksesuvarların renkleri, ışıkları, müzikleriyle iyi vakit geçirirken, anneler de ürünlerin sağladığı güvenlik ve hijyenle rahat bir nefes alıyor. Her gün kullanılan küçük aksesuvarlara eklenen yeni özellikler keyif ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor. Serinletici özelliği olan diş kaşıyıcıları ile anneyi ısıya karşı uyaran biberonlar ve paspaslar bunlardan sadece birkaçı.

TAŞIRKEN SIRTINIZ ZORLANMASIN

Toys ‘R’ Us’ın bebek bölümü Babies ‘R’ Us’da satılan Bumbo koltuk, uluslararası ödüle sahip. 3-14 ay arasındaki bebekler için uygun. Pediatr ve ortopedi klinikleri tarafından onaylı. Bebeği taşırken annenin sırtını koruyor, zorlanmaları engelliyor. Belinize takıp, bebeği öndeki parçaya oturtuyorsunuz. Fiyatı ise 50 YTL.

ATILABİLİR MAMA ÖNLÜKLERİ

Altı ay ve üstü bebeklere uygun, tek kullanımlık önlükler hijyen ve pratik kullanım için ideal. Bir pakette 20 tane satılan önlüklerin cepleri de var ve bebeğe boyundan cırt cırtla bağlanıyor. Joker Mağazası 12.75 YTL

MİKRODALGAYA KONAN STERİLİZÖR

Bebeklerin kullandığı biberon, emzik gibi eşyaları mikroplardan arındırmaya yarıyor. Klasik sterilizörlere göre daha pratik ve temiz bir kullanımı var. Mikrodalga sterilizör ile işiniz beş dakikada bitiyor. Dezenfekte etmek için tablet veya sıvı malzeme kullanılabilir. Biberon ve emzikler soğuk suda sterilize edilecekse 30 dakika beklemek gerekiyor. Mothercare’de satılan Tomme Tippee koleksiyonunun bir parçası olan ürün 64.90 YTL.

GÜNEŞ IŞINLARINDAN KORUYAN ŞAPKA

Bebekleri güneşin zararlı etkilerinden korumak için geliştirilmiş bu ultraviyole şapka sıcaklaşan havalarda hayatı oldukça kolaylaştıracak. Koruyucu şapkaların ense ve kulakları koruyan modelleri de mevcut. Joker mağazasında satılan şapkaların fiyatları 29.90 YTL ile 49.90 YTL arasında değişiyor.

EMZİKLİ BARDAK

Bebekler altıncı aylarından itibaren Easyflow kulplu bardakları kullanabilir. Bebeğin doğal emme hareketine uygun yapıda olan bardakların emzik kısmı ekstra yumuşak ve kapaklar hijyenik. Emzikli ve kulplu olan bu bardaklar içindeki sıvıyı da damlatmıyor. Mothercare’de satılan Tommee Tippee ürünü bardakların tanesi 17.90 YTL.

RENK DEĞİŞTİREN BANYO HALISI

Joker Maxi Toys’da satılan Bebe Confort Banyo Halısı, küvetin veya duş teknesinin içine konuyor. Suyun ısısına göre renk değiştirerek anneyi uyarıyor. Ayrıca kaymaları engelliyor. Fiyatı 39 YTL.

BEZ YOK EDİCİ

İçine kirli bez atıp, düğmesine bastığınızda bezleri antibakteriyel filmlere sarıyor. Böylece bakteri ve kötü kokuların oluşmasını engelliyor. Hava geçirmeyen kapağı ile kokuyu sızdırmayan bez yok ediciye, 28 tane bez atabiliyorsunuz. Her film kasedi bir ay dayanıyor. Yok edicinin her gün boşaltılıp, haftada bir kez yıkanması gerekiyor. Mothercare’de satılan ürün, 99 YTL.

BUZLU DİŞ KAŞIYICI

Bebeklikte geçirilen en uzun ve zorlu dönem olan diş kaşınmasını, renk ve şekilleri ile bebek için eğlenceli, serinletici ve ferahlatıcı etkisiyle de rahat hale getiren bu diş kaşıyıcıların içerisinde buz var. Dört ay ve üstü bebekler için öneriliyor. Mothercare fiyatı 13 YTL

PROJEKTÖRLÜ BEBEK DİNLEME TELSİZİ

Baby Control Dreams’House, dışarıdan gelen etki ve parazitleri kesen pilot sinyal özelliğine sahip. 250 metrelik iletişim alanı olan telsizin, iletişim kaybı sinyali ve gece lambası da var. Projektörü sayesinde tavana şekiller yansıtıyor ve bebeğinize melodiler çalıyor. Chicco’da satılan ürün 212.00 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!