Yaza hazırlık

Güncelleme Tarihi:

Yaza hazırlık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kadın modasında bir dünya markası olan Escada, Margaretha Ley adlı yeni koleksiyonunu satışa sundu. Koleksiyonda, yaz günlerinin vazgeçilmez giysisi olan uzun elbiseler, trikolar, etek-ceketler, sigaret pantolonlar üzerine giyilen ince askılı bluzlar ve spor kesimli gömlek ve pantolonlar bulunuyor. Renkler ise, denizin mavi-yeşili, güneşin kızıl tonları ve gök-kuşağının tüm renkleri.

Simulatör keyfi

Coca-Cola Light, 29 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul ve Erzurum'da yepyeni bir etkinliğe imza atıyor. Kutu veya pet şişe Coca-Cola Light ile gelen herkes, Türkiye'ye ilk kez Almanya'dan getirtilen dev bir simulatör içinde üç dakika boyunca film izleyecek, uzayda, denizaltında veye buzullarda heyecanlı dakikalar geçirecek.

Cildiniz yaza hazır mı?

Elizabeth Arden tek bir kremle kadınların korkulu rüyası selülite son veriyor. Özellikle yaz mevsimine yaklaştığımız şu günlerde, inceltici ve sıkılaştırıcı nitelikleriyle Ceramide Firm Lift Body Lotion kadınlara hayal ettikleri vücuda kavuşmanın sözünü veriyor. Ürün ayrıca yaşlılık belirtisi olan ciltteki koyulukları azaltırken, cilde gerekli nemin de kaybolmasını engelliyor.

Zamana karşı

Roc firmasının ürettiği Melibiose Effect Activateur gündüz kremi ile hanımlar artık zamana karşı yarışıyorlar. Melibiose maddesinin dıştan gelen zararlı etkenlere karşı direnç göstermesiyle, cilt doğal ve sağlıklı yapısını koruyor ve güçleniyor. Krem, parfümsüz olması ve alerjiye karşı güvenlikli olması ile tercih ediliyor.

Havalı ayaklara

Hotiç'in 1999 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu; spor çizgiler ile Hotiç Sport, şıklıkla rahatlığı birleştiren Metropolitan, cesur modelleriyle new trend, romantik ve sade çizgileriyle Soft Asia modelleriyle piyasaya sürülüyor. Siyah, gri, lacivert, bej, beyaz ve pembenin tonlarını taşıyan ayakkabılar da süet, nappa deri, strech ve vidala gibi malzemeler kullanılarak üretildi.

Bambi rahatlığı

Terlik ve ayakkabının ünlü markası Bambi Collection, '99 Yaz sezonunda ayaklara rahat ama şık bir görünüm vermeyi amaçlıyor. Yeni sezonda siyah, beyaz ve gri ağırlıklı kumaş bantlı ve deri sandaletler, babetler ve keten spor ayakkabılar göze çarpıyor. Bu sezon dolgu topuklar da moda.

Kahvaltıda yeni lezzet

Sabah kahvaltılarına Burger King'le birlikte yepyeni bir lezzet eklendi. Değişik çeşitleriyle damak zevkine düşkün olanların beğenisine sunulan Croissan'wich, taze croissant arasında yumurtalı, peynirli yumurtalı, salamlı yumurtalı ve peynirli salamlı yumurtalı olarak hazırlanabiliyor.

Anais ile yeniden

Pek çoğumuzun bildiği ve beğendiği Cacharel'in Anais Anais parfümü bir ilkbahar esintisine benzeyen kokusu ile kadında zarifliği ve narinliği simgeler. Özellikle bir zambağın ışıltısı, saflığı, sadeliği ve hassaslığı ile özdeşleştirilen Anais kadınının hikayesine kendini çok beğendiği için ölen tanrıça Narcisse ilham olmuş.

Makyajda bahar

Doğrudan satış ve kozmetik sektörünün ünlü ismi Oriflame, ozonla dost olan ve çevreyi kirletmeyen maddelerden hazırladığı Colour Performance Serisi ile makyaja ilkbahar esintisi getiriyor. Aynı zamanda cildi de koruyan makyaj ürünleri, uçuk renklerdeki farlar, nemlendirici rujlar ve sedefli ojelerle tamamlanmış.

Genç, rahat ve şık

Vakkorama'nın '99 İlkbahar-Yaz Kreasyonu, bu yıl da rahat ama şık kıyafetlerden oluşuyor. Beş ayrı model grubunda toplanan koleksiyonun çizgileri genç ve dinamik yaşamı temsil ediyor. VR Kadını, VR Blue, VR Division, VR Tally Weijl ve VR Erkeği olarak adlandırılan modellerin çekimleri, dünyaca ünlü erkek manken Phillippe Renaud ve kadın manken Sara Powell ile gerçekleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!