Yarı fiyatına Vakko

Güncelleme Tarihi:

Yarı fiyatına Vakko
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Vakko'nun ‘‘Yılbaşı Armağanları’’ kampanyası için Merter'deki fabrikasının bahçesine açılan çadır, büyük ilgi gördü. Yarı fiyatına satılan ürünleri almak isteyenler, Vakko çadında kuyruklar oluşturdu.

Vakko ve Vakkorama etiketli giyim eşyaları, eşarplar, bluzlar, trikolar, kravatlar, döşemelik kumaşlar, dekorasyon aksesuarları, valizler ve yılbaşı ağaç süslerinin satıldığı çadır 31 Aralık Perşembe akşamına kadar açık kalacak. Mağaza yetkilileri ‘‘Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız ve geleneksel hale dönüştürdüğümüz yılbaşı çadırına bu yıl ilgi çok daha fazla oldu’’ diyor. ‘‘Geçtiğimiz günlere kadar mağazalarımızdaki stantlarda satılan, ancak stokları bittiği için çadıra getirttiğimiz ürünlerin fiyatlarını yarı yarıya indirdik. Bu da müşterilerimizi memnun etti.’’

Çadırın girişinde sergilenen ve Şile, Denizli, Muğla ile Bodrum'daki özel tezg*ahlarda Vakko için dokutulan geleneksel Türk elişleri metresi 400 bin-2 milyon, CD'ler 1 milyon, bornozlar 9.5 milyon, üçlü yastıklar 7.5 milyon, eşarplar 5.5 milyon, yün şallar 6 milyon, ipek şallar 25 milyon, kravatlar 3.5-9.5 milyon liraya satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!