Yalnızların boynu bükük kalmasın

Güncelleme Tarihi:

Yalnızların boynu bükük kalmasın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2007 00:00

Sevgililer Günü yaklaşırken, mekan sahipleri ve organizatörler yalnızlar için o kadar çok endişeleniyor ki, bekarlar için düzenlenen partiler çiftler için yapılan etkinliklerin önüne geçecek neredeyse. Tek başınıza gidebileceğiniz, başka yalnız insanlarla tanışabileceğiniz 14 Şubat parti ve gezileri her geçen yıl çoğalıyor. İşte bizim tespit ettiklerimiz.

Venedik konseptinde maskeli parti

Belek’teki Adam&Eve Otel, 10 ve 17 Şubat geceleri iki ayrı "Singles Parti" düzenliyor. Partilere tüm Avrupa’dan teklerin gelmesi bekleniyor. Venedik atmosferinin yaratılacağı bekarlar partisine tüm konuklar İtalyan maskeyle katılacak. Etkinliğin özel yemek mönüsünde afrodizyak etkili yiyecekler olacak. Yemeğin ardından otelin özel atriumundaki yataklara oturularak Suat Ateşdağlı’nın canlı performansı dinlenecek. Yurtdışından gelen yabancı dansçılar gece için özel şovlarını sergileyecek. Ayrıntılı bilgi için (242) 715 24 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yap boz ile eş bul

13subat.net, İstanbul 4. Levent’teki Kokosh Bar’da Bekarlar Günü Partisi düzenliyor. Partide herkesin eşini bulmasına yardım edecek "Singles Puzzle" oyunu oynanacak. Bu oyuna katılanlar kendilerine verilen yapbozları tamamlayıp eşini bulmaya çalışacak ve 14 Şubat’a onunla girecek. Gecede perküsyon ve dans müzikleri çalacak. Giriş ücreti yok. 13 Şubat gecesi 21.00’de yemekle başlayacak, 22.30’dan itibaren müzik ve etkinliklerle devam edecek. Bekarlar için partiler her perşembe Kokosh’ta devam edecek. Ayrıntılı bilgi için (212) 325 48 48 numaralı telefonu arayabilir www.13subat.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Afrodizyak mönü

Beyoğlu Dulcinea Restoran-Bar 14 Şubat’ta yalnızlar için "Desperately Singles Party" (Çaresiz Yalnızlar Partisi) düzenliyor. Gecede afrodizyak etkili akşam yemeği sunulacak. Yemeğin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar Electrode Band’in özel olarak hazırladığı görsel şovlar var. Giriş ücreti olmayan etkinlikte, mönünün fiyatı 40 YTL. Ayrıntılı bilgi için: (212) 245 10 39.

Amsterdam’ın altını üstüne getirin

Social Club, yalnızlar için 10-13 Şubat tarihleri arasında Amsterdam’a yalnızlar turu düzenliyor. Ramada Amsterdam City Centre’da üç gece dört gün kalınacak. Yarım günlük panoramik Amsterdam Turu’nun ardından en popüler barlar gezilecek. Çeşitli seyahat hediyelerinin de verileceği turun tek kişilik odada bir kişi ücreti 1.470, çift kişilik odada bir kişi ücreti 1.270 YTL. Ayrıntılı bilgi için www.sosyalturizm.com adresini ziyaret edebilir, (212) 324 58 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Çiftler de gidebilir

Ankara’nın yalnızları için bekarlar partisi yine 13 Şubat’ta, Piano Restoran’da düzenlenecek. Grup Gündoğarken’in aşk şarkıları söyleyeceği geceye katılanlara dünya mutfağından yemekler sunulacak. Servis tabakları bugüne özel süslenecek. Gece bekarlara özel, ama kapıları çiftlere de açık. geceye isteyen çiftlerde katılabiliyor. Erkek ve kadın dağılımına dikkat edilecekmiş. Yemek ve limitsiz içki ile fiks mönü 55 YTL. Detaylı bilgi için (312) 284 46 46.

Şov kızlarından bar animasyonu

Nişantaşı Cafe Zone’daki 13 Şubat partisinde, şov kızları özel kostümleri ve danslarıyla içki sunup bar animasyonları yapacak. Frozen, mojito, martini kokteylleri, margarita, nar suyu ve enerji içecekleriyle hazırlanmış votka kokteyller ve sex on the beach geceye özel içecek seçeneklerinden bazıları. Mekanın şef aşçısı Murat Taşdemir de bekarlar için özel bir mönü hazırlıyor. Mönüde parmesanlı yeşil salata, patlıcan püreli anoloni, bademli gremolata ile baharatlı bomfile dilimleri ya da piliç piccatte ve creme brulee var. Partinin giriş ücreti yemek ve limitsiz içki dahil 70 YTL. Ayrıntılı bilgi için Tel: (212) 296 65 90-91

Popüler parti parçalarıyla eğlenin

Kadıköy Trip v2.0 da 14 Şubat’ta yalnızlar partisi düzenleyen mekanlardan. Popüler parçaların çalınacağı gecede, yemek isteyenlerin önceden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Ücretsiz gerçekleşecek etkinlik 21.00-2.00 saatleri arasında devam edecek. Bilgi için: (216) 346 04 13.

Hava değişimi için Ağva’ya

Travel Terminal, yalnızları hava değişimi için Ağva’ya götürüyor. 10 Şubat’ta (yarın) gerçekleşecek geziye katılanlar, Şile turundan sonra Ağva’da şömine başında Göksu Deresi’nin manzarasıyla buluşacak. Öğle yemeği ve sürpriz hediyelerin olduğu günübirlik geziye çiftler de katılabiliyor. Katılım ücreti 40 YTL. Ayrıntılı bilgi için: (212) 518 26 01

Caz seven yalnızlara

Hayatseninle.com sitesi 14 Şubat’ta Beyoğlu Jazz Cafe’de yalnızlar için "Love Songs for Singles" (Yalnızlar İçin Aşk Şarkıları) partisi düzenliyor. Gecede Dolunay Obruk ve Bilal Karaman müzik yapacak. Çiftlerin de katılabileceği parti saat 21.00’de başlayacak. Katılım ücreti 20 YTL. Ayrıntılı bilgi için: (212) 245 05 16.

Eş bulana aşk koltuğu

Bu gece Puma’nın Beyoğlu Mağazası’nda "Bu Sevgililer Gününde Yalnız Olmayacaksınız" sloganıyla 20.00-23.00 saatleri arasında bekarlar partisi var. Partiye Puma mağazalarından yapacağınız alışveriş karşılığında sahip olacağınız davetiyelerle katılabileceksiniz. Oyuncu Alp Kırşan’ın da katılacağı etkinlikte; kendine bir eş bulanlar, aşk koltuğunda eğlenceli pozlar vererek fotoğraf çektirebilecek. Gecede markanın "True Love Never Dies" (Gerçek Aşk Asla Ölmez) koleksiyonu da tanıtılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!